Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még anyáskodó nők, akiknek az otthon melegének megteremtése fontos?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 20:47
61/113 anonim válasza:
Mintha arról lenne szó, hogy egy normális családban a férfi nem csinál otthon semmit, csak hazamegy, behuppan a fotelba és bontja a sört! Fel se fogtátok, amit írtam! Jól bedarált bennetek a feminista lobbi, nem csoda, hogy itt tart az egész világ! Cseréljétek akkor csak a téli gumit, mert ti azt IS tudjátok, meg polcot felfúrni IS, meg mindent IS (- aszfaltozók között mondjuk, nem nagy a túljelentkezésetek...), férfira meg nincs szükség, mert az úgyis csak AZT akarja tőletek, de ha kedvetek szottyan hozzá, akkor azért egy fuck buddy mindig legyen, gyerek meg nem kell, mert miért a nő szüljön, azzal is csak ő dolgozzon, mi? Szerencsére létezik még pár értelmes nő, akiből az értelmes férfiak majd tudnak válogatni, a feminista-nácik meg nézzék akkor otthon a Szex és New Yorkot, meg valósítsák meg önmagukat, bármit is jelentsen az...
62/113 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a mai nők nagyon el vannak tévelyedve.
Tudok olyan sztorit, hogy a csaj gyorsan szült 2 gyereket, és utána meg szidta az anyósát, hogy miért nem vigyáz a gyerekeire, mikor még kb szoptatási idő volt, merthogy ő bulizni akar menni.
És 2 diplomás, vezető emberekről beszélünk.
2021. dec. 15. 08:41
63/113 A kérdező kommentje:
És azért tudom, mert az anyós a keresztanyám volt.
2021. dec. 15. 08:43
64/113 anonim válasza:
Még mindig nem került ki, neked mire kell a nő. Üljön otthon, nevelje a buta kölyköd, míg te szórakozol?
65/113 anonim válasza:
Oké. Szerintetek, hogy kéne egy “modern nőnek” élnie? Mi lenne az, ami szerintetek még nem “elrugaszkodott feminizmus”? Teljesen komolyan kérdezem. Mert a háztartás közös vezetése, és azt hogy apukától is elvárjuk, hogy vegye ki a részét a saját gyereke nevelésében úgy látszik már nagyon elborult ötlet szerintetek.
66/113 anonim válasza:
65 Még úgy is, hogy ők nem is képesek egyedül eltartani a családot.
67/113 A kérdező kommentje:
Ne legyen férfias, lágyságot és melegséget adjon.
2021. dec. 15. 12:57
68/113 anonim válasza:
De akkor a házimunkában is kivennétek a részeteket? Meg a gyerekkel is foglalkoznátok kb felesben? Mert ezek és amiket írtál nem ütik egymást.
69/113 A kérdező kommentje:
Én igen, nem írtam, hogy nem.
2021. dec. 15. 13:49
70/113 anonim válasza:
Csak azt nem értem, ha ugyanazok a feladataitok, ugyanúgy dolgoztok, miért pont a nőnek kéne szerinted meghunyászkodni?Miért kéne a nőnek soha semmiért nem szólni, mindent eltűrni, nyalizni a férjének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!