Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még anyáskodó nők, akiknek az otthon melegének megteremtése fontos?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 20:47
21/113 anonim válasza:
"Viszont ki töltse be meghittséggel, kedvességgel, szépséggel, otthonossággal a házat, ha nem a nő?"
Mondjuk ketten együtt? Számomra az nem közös otthon, amire csak nekem kell ügyelnem. Az az én otthonom, a másik csak vendég.
22/113 anonim válasza:
"hogy otthon 3 gyerek mellől már úgy se lesz fontos milyen papírom van, mert nem az lesz a dolgom, hogy ezt használjam."
És ugyanezen remek férfiak mondják valaskor, hogy vitted a fel vagyont, amiért meg sem dolgoztal, mert o kereste meg.
Aldozd be magad a családért, majd távozz csupasz s.ggel.
23/113 anonim válasza:
Eletkeptelenek a "ferfiak" es buszkek is ra:D
24/113 A kérdező kommentje:
A hagyományos női értékeket értem alatta.
2021. dec. 13. 08:44
26/113 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de nagyon nehéz. Főleg a roma lányok között van esélyed ilyet találni.
27/113 anonim válasza:
Fizess egy bejárónőt. Egyszerűbb.
28/113 anonim válasza:
14-15 tökéletesen összefoglalta.
29/113 anonim válasza:
Jajj igen, csúnya feministák! Nem akarnak karrier és munka mellett egyedül háztartást vezetni meg gyereket nevelni, amég az uruk a kanapén döglik (bocsánat, évente 2x lecseréli a gumit). Milyen tiszteletlenek már? Nem becsülik a jó dolgukat.
30/113 A kérdező kommentje:
Nagyon sok itt a frusztrált feminista, akik olyan dolgokat képzelnek a mondandóm mögé, amit nem is mondott senki.
2021. dec. 13. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!