Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még anyáskodó nők, akiknek az otthon melegének megteremtése fontos?
"Nem is csoda, hogy feje tetején a világ, mikor senki nem tudja, hogy hol a helye."
És milyen szerencse, hogy legalább te ezt megmondod :D
Én pedig nőként simán felszerelem a polcot, ha kell, ki is festettem már egyedül, nem áll meg az élet, ha nincs férfi a közelben. És ha már párkapcsolat, igenis vegye ki a részét a mindennapi teendőkből, ne csak a takarítás/főzés szintjén, de ha van, akkor gyereknevelésben is. Még mindig ott tartunk, hogy ha esetleg beteg a gyerek és apuka viszi orvoshoz mindenki hasra van esve, hogy ez aztán a király apuka, milyen odaadó, és törődő, de ha anyuka viszi, az senkit nem érdekel, mert az a “normális”. Kettős mérce.
“ Mert a végén az lesz, hogy ők már meg is termékenyítik magukat és a férfi már csak a gyűlölet tárgyául fog szolgálni.”
Már folynak a kísérletek, néhány évtizeden belül meg is valósul 🙃
Na akkor mi hasznuk lesz a férfiaknak még kérdéses…
"Ez biztos nem az lesz, amikor este 6-7 között a férfi főzi a vacsorát és teríti az asztalt, a nő pedig a szomszéd szobában szereli a polcot a falra."
:DDDDDD Pedig nálunk volt ilyen, a férjem készítette a kaját, én meg gyorsan befejeztem a bútorszerelést. Költöztünk épp. Majd mondom neki, hogy olyan szép volt, hogy igaz se volt (szerinted) :P
"Na akkor mi hasznuk lesz a férfiaknak még kérdéses…"
Talán megtanulnak mosni és főzni, hogy ne legyenek teljesen feleslegesek.
Vicces a stílust kifogásoló szavakat meg a "g.cis rongy" kifejezést egy mondtaban olvasni.
Amúgy én sem értem minek átmenni full férfi-alázóba. Én feminista vagyok, akkor sem lennék egy otthon melege típusú nő, ha az éltem múlna rajta, mert nekem ez nem megy, nem érdekel. De ehhez mérten is választottam párt, ami annyira nem is volt nehéz, mert a legtöbb értelmiségi férfi ma már ki nem ejt ilyet a száján, hogy "a nő dolga az otthon melegét adni". Szóval az ő nevükben is kikérem magamnak, hogy minden férfi haszontalan. Ez ugyanolyan káros, mint az, hogy minden nő boldog attól, ha háziasszony lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!