Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még anyáskodó nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még anyáskodó nők, akiknek az otthon melegének megteremtése fontos?

Figyelt kérdés

2021. dec. 12. 20:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 anonim ***** válasza:
97%
8-as leírta a saját véleményét. Ezzel szemben én nem ezzel találkoztam, ezért írtam, amit írtam. Amikor egy férfi megtudta, hogy 30 felett is egyetemen tanulok, akkor az volt a válasz, hogy nekem miért nem elég, ami papírom van, minek nekem az már? És ez azt jelentette, hogy otthon 3 gyerek mellől már úgy se lesz fontos milyen papírom van, mert nem az lesz a dolgom, hogy ezt használjam. Lehet, hogy TE nem így gondolod, 8-as, de azok, akikkel én találkoztam, igenis így gondolták.
2021. dec. 12. 22:12
 12/113 anonim ***** válasza:
95%
És, ha én nem főzök vacsorát, hanem téli gumit cserélek és polcot is tudok felfúrni? Ha ezt nem várom el a férjemtől, akkor mi van? Akkor kiherélem? Komolyan kérdezem.
2021. dec. 12. 22:14
 13/113 anonim ***** válasza:
96%
Léteznek hát, ebből élnek.Értsd:munka mellett senki nem fog házi csicskát játszani a férjére és a gyerekekre.Ahol dolgozik a nő, ott munkamegosztás költelező otthon.Így házimunka közös feladat, a férjet nem kell kiszolgálni.
2021. dec. 12. 22:16
 14/113 anonim ***** válasza:
89%
De hogy teremt a nő (vagy bárki) otthonosságot? Ez mit takar? Amúgy nagyon kedves, hogy a főzést IS csinálja, gyereket IS neveljen, és ha szeretné, akkor a karrier sincs megtiltva. De jó. És mi lenne, ha a háztartás vezetése, és a gyerek(ek) nevelése felesben menne, ha már mindkét fél dolgozik? Vagy van valami genetikailag kódolt mosogatás gén a második X kromoszómán, amiről én nem tudok?
2021. dec. 12. 22:18
 15/113 anonim ***** válasza:
85%

Persze, őt nem zavarja, ha karriert akar a nő is, csak legyen meleg a kaja, tiszta a lakás, szépek és okosak a gyerekek, házik ellenőrizve, otthon dekorálva, "melegen", és mellette persze, menjen nyugodtan, hiszen ő nem akar elnyomni senkit.

Tudod polcot felfúrni 10 évben 1x kell, autógumit cserélni meg évente 2x.

A többi szar meg marad a nőre, amit naponta 10-20x 30-60 perc megcsinálni.

Kapja be az összes ilyen "rendes" pasi, én azt mondom!

2021. dec. 12. 22:24
 16/113 anonim ***** válasza:
95%
#14 #15 👏 Így van.
2021. dec. 12. 22:28
 17/113 anonim ***** válasza:
85%
Azért egyesek milyen szépen és burkoltan meg tudják fogalmazni, hogy valójában egy kvázi cselédet/bejárónőt értenek az “otthon melegét megteremtős, anyáskodós” típusú nők alatt. Persze, egészen nyugodtan legyen karrierje és szabad ideje, ohh hát isten ments, hogy ebben gátoljam, DE emellett természetesen az összes létező házimunkát, ami napi szinten felmerül és persze a gyereknevelést is oldja meg szépen egyedül. Aztán ha ezenfelül marad ideje/energiája, akkor nyilvánvalóan csináljon csak karriert meg miegymást. Kész röhej. Alapvető, hogyha mindkét fél dolgozik (márpedig általában ez a felállás), akkor szépen vegye ki a részét a kedves pasi/férj/apuka is és ne a nőtől várja el, hogy 8-10 óra munka után tök egyedül álljon neki még vásárolni, főzni, takarítani, a gyerekkel tanulni, házit ellenőrizni, bepakolni másnapra stb stb. És ezért cserébe ő mit is nyújt? Jaa tudom, kb 5 évente 1x felfúr 2 polcot (amit történetesen nőként is tökéletesen meg tudok oldani) meg évente 2x gumit cserél a kocsin. Az oszt igen. Az megvan, hogy a házimunka az MINDENNAPOS feladat és nem évente 2x kell megcsinalni? Ahogy a gyereket nevelni és ellátni sem hébe-hóba becsúszó feladat, hanem úgyszintén mindennapos. Azért ami vicc, az vicc. Nem is értem hogy gondolja némelyik pasi, hogy mindketten dolgoznak, majd munka után ő ledöglik szépen a kanapéra, míg a Zasszony szépen oldjon meg mindent egyedül, hisz biztos leesne a gyűrű annak a pasinak az ujjáról, aki fakanalat fogna, aztán megfőzne vagy épp felemelné a porszívót és kitakarítana.
2021. dec. 12. 22:49
 18/113 anonim ***** válasza:
82%

"azt hiszem nem irreális elvárás az sem, hogy egy családi ebédhez ő hívja be az udvarról a férjét és a gyerekeket."

De az. Különösen annak fényében, hogy ha elvégzi a házimunkát, akkor felőled akár karrierje is lehet, miután teljesítette a kiszolgálást. És ne gyere a téli gumival, mert főzni és mosogatni naponta kell, a gumicserét meg inkább szervízre bízom. Fő a biztonság.

2021. dec. 12. 23:12
 19/113 anonim ***** válasza:
95%
18 Ez olyan, mint mikor Hamupipőkét a gonosz mostoha elengedi a bálba, HA minden feladatát szépen elvégezte.Akkor, de csak is akkor.
2021. dec. 12. 23:16
 20/113 anonim ***** válasza:
88%
Kipusztultak, hála istennek.
2021. dec. 13. 00:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!