Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, ti próbálkoztok úgy is a nőknél, hogy anyagilag nem vagytok a topon (nem kerestek több százezer ftot, se nincs saját lakás)? Ha igen, nem húz vissza ez titeket egy kicsit?
20. De nyomorgás alatt mindenki totál mást ért és sokan nevetségesen használják ezt a szót. Rengeteg nő azt írja, hogy neki már nyomorgás, ha nem lehet 2 kocsi a családban, évi 1-2 külföldi nyaralás, a gyerekek nem járhatnak magán/külföldi egyetemre, nem lehet házuk. Na most szerinted józan ésszel ha ezek nincsenek meg (csak mondjuk 1 kocsi, 3-4 szobás lakás, nincs fix évi külföldi nyaralás, a gyerek állami egyetemre jár majd), akkor az már nyomorgás? Nyilván nem. Ez a szó sincs normálisan használva.
A nyomorgás alatt valójában a kényelmetlenséget értik, ami egyszerűen nevetséges. Ezeket az anyagi igényeket pedig mindig lehet feljebb és feljebb tornázni, magyarul gyorsan oda jutunk, hogy semmi sem elég (amikor majd meglesz a 2 kocsi, ház, nyaralás, magán egyetem akkor majd újabb dolgok fognak kelleni).
23.-ra.
Itt és az életben is az a gond, hogy nem nézik a "kisbetűs részt".
Ha van saját, hitelmentes lakásod, a 250 is elég. De ha van lakáshitel, akkor az 500 is lehet kevés.
30 vagyok, épp munkanélküli, de dolgozgatok. Nincs saját lakásom, albérletben vagyok. És így lett barátnőm.
Viszont tény, hogy több, mint a nők felénél ezzel ki is estem.
Én sokàig azt hittem akik azt mondjàk a pénz nem boldogít,azok csak önérzetes csórók. Nem vagyok nagyon jómódú inkább a családom az, én nem keresek átlag felett.
Sokáig ezt tartottam fontosnak, mérce volt néztem a férfiak anyagi helyzetét. De mikor már volt, hogy több millió Ft volt az asztalon, és kb bármit megvehettem volna magamnak egyszerűen már nem érdekelt semmi tárgy semmi mert a lelkem volt szeretetre éhes.
Akkor összejöttem egy nem túl jómódú valamivel atlag alatti férfival, a családom már nem támogat , szinte szóba sem állnak velem de nem bántam meg!! Azt a szeretetet amit kapok, igenis megérte!!!!
200 alatt nagyon nyomor van azért, teljesen függetlenül a csajozási kilátásoktól. Viccen kívül miért nem mész el az Aldiba pénztárosnak?
Köztisztviselő vagyok, baromi rosszul fizet az állami szektor, persze azért 200 felett keresek, de 300 alatt. De nem azért diplomáztam, hogy robotmunkázzak és 2 óránként legyen 5 perc cigiszünetem (nem dohányzom), mint a Aldiban hallom. Eléggé rabszolgameló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!