Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfiak, ti próbálkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, ti próbálkoztok úgy is a nőknél, hogy anyagilag nem vagytok a topon (nem kerestek több százezer ftot, se nincs saját lakás)? Ha igen, nem húz vissza ez titeket egy kicsit?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 11:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
76%

10

Nem értek félre semmit, pont ez ami számomra nem vonzó. Mármint én azt se tudom megmondani kinek a karján milyen drága óra van es egy puccos étteremben csak feszengve érzem magam. Ne pénzszórással akarjon levenni a lábamról.

2021. dec. 12. 11:51
 12/37 anonim ***** válasza:
34%

12. Na jó, szerintem még mindig nem jött át. Lehet épp nem órája van és puccos étterembe mentek, hanem egy lazább férfi és motorozik, aztán otthonra rendel nektek valamit a legújabb iphone-ján. A lényeg van pénze és ez látszik is.

De közben végig ugyanúgy normálisan beszélgettek, ismerkedtek egymással, mint bárki mással, tehát ugyanúgy "beveti" a jó beszélgetést, a humort. Meg még talán valamennyire tetszik is neked külsőre is (ha már elmentél vele randizni). Szóval ezeket így együttesen nézd. Sok pénzes férfi nem csak a pénzével csajozik, hanem ugyanúgy beveti a személyiségét, kinézetét is.

2021. dec. 12. 12:05
 13/37 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg te nem érted :) amit leírsz azzal nincs gondom, nyilván nem róluk beszéltem. Hanem aki feltűnően “szerepel”, szórja a pénzt és csak ennyivel próbál lenyűgözni. Nem a penzzel van bajom hanem ha azzal próbál csajozni. Ilyen is van és nekem ez a taszító, de nem feltételezem hogy minden pénzes pasi ilyen.
2021. dec. 12. 12:08
 14/37 anonim ***** válasza:
53%
14. Na akkor mindketten elképzeltünk 1-1 verziót :D De mindkettő lehetséges. Van pénzes pasi, aki csak a pénzével csajozik és van olyan pénzes pasi is, aki a pénz mellett még bevet mást is.
2021. dec. 12. 12:18
 15/37 anonim ***** válasza:
24%

13.-ra.

Ezt itt nem értik...vagy inkább nem akarják érteni a nők. Mindig nyomják, hogy nem fontos a pénz, meg nem nézik a pasinál, miközben egyértelmű, hogy igen.

És nem arról beszélek, hogy van otthon egy páncéltermem, mint Dagobert bácsinak, tele arannyal, de azért a lakás, kocsi, ruha, ... az látszik mindenkinél.

2021. dec. 12. 12:21
 16/37 A kérdező kommentje:
16. Én csak azt látom, ha felmegyek közösségi oldalra, 20/19 nő (20-40 között) kapcsolatban van, ha ki van írva a férfi, 10/9 szer kiderül az adatlapjáról, hogy ügyvéd, vagy mérnök, bankár. Gondolom puszta véletlen...
2021. dec. 12. 12:44
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
16. Igen. Meg nyilván a legtöbb pénzes pasinak (részben vagy nagyrészt a pénz miatt) van önbizalma, jó kiállása is. És ezek miatt aztán tökös, magabiztos, jó dumás, menő is sok nő szemében. Azok meg már a "személyiség" kategória, amit a nők hangsúlyoznak mindig. De arra is hatással van a sikeresség és a pénz jó értelemben.
2021. dec. 12. 12:44
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

18.-ra.

És ezzel semmi gond, de akkor ne hazudják már a nők, hogy nekik nem számít a pénz.

2021. dec. 12. 12:47
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

17

Nekem ebből csak az jön le, hogy túl sok szabadidőd van faceboolgatni😂

19

Szerintem ez olyan mint a külső kérdése. Nem állítjuk hogy nem számít, de nem csak és nem úgy ahogy ti gondoljatok. Értem ezalatt a luxus cikkeket, nagy hazat, drága autót stb. Az alap dolgok legyenek meg, ne fájjon az ember feje hogy miből vegyen enni, új hűtőt ha elromlik a régi es stb, mindenki a saját igénye szerint alakítja mik ezek az alap dolgok. De nyomorogni senki sem szeret, így igen valamilyen szinten fontos a pénz de nem az lesz a meghatározó a másikban. Legalábbis számomra nem

2021. dec. 12. 12:50
 20/37 anonim ***** válasza:
*facebookolgatni
2021. dec. 12. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!