Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, ti próbálkoztok úgy is a nőknél, hogy anyagilag nem vagytok a topon (nem kerestek több százezer ftot, se nincs saját lakás)? Ha igen, nem húz vissza ez titeket egy kicsit?
10
Nem értek félre semmit, pont ez ami számomra nem vonzó. Mármint én azt se tudom megmondani kinek a karján milyen drága óra van es egy puccos étteremben csak feszengve érzem magam. Ne pénzszórással akarjon levenni a lábamról.
12. Na jó, szerintem még mindig nem jött át. Lehet épp nem órája van és puccos étterembe mentek, hanem egy lazább férfi és motorozik, aztán otthonra rendel nektek valamit a legújabb iphone-ján. A lényeg van pénze és ez látszik is.
De közben végig ugyanúgy normálisan beszélgettek, ismerkedtek egymással, mint bárki mással, tehát ugyanúgy "beveti" a jó beszélgetést, a humort. Meg még talán valamennyire tetszik is neked külsőre is (ha már elmentél vele randizni). Szóval ezeket így együttesen nézd. Sok pénzes férfi nem csak a pénzével csajozik, hanem ugyanúgy beveti a személyiségét, kinézetét is.
13.-ra.
Ezt itt nem értik...vagy inkább nem akarják érteni a nők. Mindig nyomják, hogy nem fontos a pénz, meg nem nézik a pasinál, miközben egyértelmű, hogy igen.
És nem arról beszélek, hogy van otthon egy páncéltermem, mint Dagobert bácsinak, tele arannyal, de azért a lakás, kocsi, ruha, ... az látszik mindenkinél.
18.-ra.
És ezzel semmi gond, de akkor ne hazudják már a nők, hogy nekik nem számít a pénz.
17
Nekem ebből csak az jön le, hogy túl sok szabadidőd van faceboolgatni😂
19
Szerintem ez olyan mint a külső kérdése. Nem állítjuk hogy nem számít, de nem csak és nem úgy ahogy ti gondoljatok. Értem ezalatt a luxus cikkeket, nagy hazat, drága autót stb. Az alap dolgok legyenek meg, ne fájjon az ember feje hogy miből vegyen enni, új hűtőt ha elromlik a régi es stb, mindenki a saját igénye szerint alakítja mik ezek az alap dolgok. De nyomorogni senki sem szeret, így igen valamilyen szinten fontos a pénz de nem az lesz a meghatározó a másikban. Legalábbis számomra nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!