Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyire szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire szoktátok kibeszélni azokat, akik megpróbálnak közeledni felétek?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, van egy lány, aki tetszik, pár előadásunk együtt van, és ő is kolis, valószínűleg ő azt se tudja, hogy létezek. Sajnos nincs valami sok önbizalmam, de mégis egyszer meg szeretném kérdezni tőle, hogy lenne-e kedve eljönni teázni, vagy valami.

Mennyire beszélnétek ki a helyében azt, ha egy weirdo ráírna/megpróbálna beszélni veletek?

2021. dec. 10. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam az egész gimi röhögött, amikor megpróbáltam közeledni ahhoz a lányhoz, aki tetszett nekem

21F

2021. dec. 11. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki normálisan ír akkor is megosztom szobatárssal vagy valakivel de nem negatív hangnemben. :) ha furán ír akkor lehet hogy kibeszéljük de ilyenkor 99% hogy abból a pár emberböl akinek elmondtam legalább 1 valakire még ráírt..
2021. dec. 11. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól még nem tartok kibeszélni valónak valakit, hogy nem tetszik. Sőt, inkább kedves, hogy neki bejövök, de nem fogok róla negatívokat mondani a barátnőimnek, hogy "nézzétek már, hogy néz ki, és randira hívott", ilyet sose tettem. Csak azt beszéljük ki, ha a férfiak idiótán közelednek (nyomulnak, sértőek, azt hiszik, viccesek, közben meg parasztok stb.).
2022. ápr. 16. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!