Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szoktátok kibeszélni azokat, akik megpróbálnak közeledni felétek?
Egyetemista vagyok, van egy lány, aki tetszik, pár előadásunk együtt van, és ő is kolis, valószínűleg ő azt se tudja, hogy létezek. Sajnos nincs valami sok önbizalmam, de mégis egyszer meg szeretném kérdezni tőle, hogy lenne-e kedve eljönni teázni, vagy valami.
Mennyire beszélnétek ki a helyében azt, ha egy weirdo ráírna/megpróbálna beszélni veletek?
"valószínűleg ő azt se tudja, hogy létezek."
Na, akkor ennyi.
Mindig beszélünk az ilyesmikről, de az adott srác közeledésén múlik, hogy milyen stílusban. Volt, hogy teljesen odáig voltam a randira hívástól és úgy meséltem el, ahogyan olyan is, hogy nevetve meséltem, hogyan próbálkoztak be.
Ha normálisan közeledsz, akkor nem fog lekezelő és bunkó lenni veled.
Ha normálisan közeledsz, nincs mit szégyellned. Soha nem beszéltem lekezelően olyanról, aki kedvesen hívott el valahova. Pár hónapja, egy teljesen normális, jól szituált buszsofőr hívott randira. Aranyos volt, de el vagyok jegyezve, meg őszintén, nem is volt az esetem. De a nyitottsága, önbizalma, barátságos hangneme abszolút szimpatikus volt. Senkinek nem fikáztam, mint olvashatod, itt sem tettem.
Szóval, legyél kedves, ha esetleg nemet mondd, akkor is legyél udvarias, majd egyszerűen menj el, és hagyd békén. Így biztosan semmi rosszat nem fog mondani rólad, ha fog egyáltalán bárkinek bármit. Ha meg igent mond, akkor hajrá! :)
Nem, kinek mesélném el...?
Akikkel jóban vagyok, velük egészen más beszédtémáink vannak. Max. akkor tudom elképzelni, ha valami nagyon bizarr. Pl. küld egy farok képet vagy esetleg zaklató és szükségem van segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!