Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet lenne egy incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne egy incel közösséget létrehoznom?

Figyelt kérdés
Úgy látom hozzám hasonlóan egyre több férfitársam küzd ezzel a problémával. Hasznos lenne egy internetes oldal, vagy Facebook csoport ami az incelség gondjaival foglalkozna?

2021. dec. 10. 14:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
77%

"nem volt ideális az arca a többiek szemében"

Mit jelent az ideális? Mert mindenféle arcformájú férfit látok nővel, te is látnál, csak ki kéne nyitnod a szemed. :)

Gyakran egy önbizalommal teli, kevésbé szép arcú ember vonzóbb, mint egy visszahúzódó, önbizalom hiányos Brad Pitt. Az önbizalom tanulható, meg a tehetség is. Senki nem születik Ronaldo-nak vagy Messinek. Bár lehet meglepő, ők se születtek úgy hogy azok voltak akik most manapság. Munkával, odaadással, kitartással bármit el lehet érni.

Mellesleg járok olyan közösségekbe, ahol több testi, illetve kisebb szellemi fogyatékkal élő férfiak vannak. Ezek miatt sajnos munkát is nehezen találnak, vagy csak a rokkant nyugdíjat kapják. A legtöbbnek van barátnője.. :)

Aki elmerül az önsajnálatban, és mindig másokra mutogat (khm incelek) ahelyett hogy önismeretet tanulna és fejlesztene magán, az csak magának köszönheti a sorsát.

Ezért is írtam, hogy az incelek egy része valszeg jómódban él, és 100-ban egészséges, ezért nem tudja milyen megküzdeni azért amit el akar érni.

Ezért fogják a sikertelenségüket kizárólag a külsejükre, mert az ellen nem tehetnek semmit, nem is akarnak tenni semmit, ergó így már nem az ő hibájuk...

Mert nehogy már egy vonzóbb arc többet számítson, mint a testi vagy szellemi épség..ez nettó baromság. :D

24F

2021. dec. 15. 17:52
 32/33 anonim ***** válasza:
79%
31: Igen, de nézd meg milyen nője van egy fogyatékosnak. Valószínűleg ugyanolyan fogyatékos. Ma viszont egy egészséges ember nem biztos, hogy fogyatékos barátnőt szeretne. Hidd el láttam már olyan dolgokért elutasítani embereket, ami ettől jóval kevesebb. Pl. kizárólag azért, mert kopaszodik, nem kellett a nőnek stb.
2021. dec. 15. 18:54
 33/33 anonim ***** válasza:
38%

"nézd meg milyen nője van egy fogyatékosnak. Valószínűleg ugyanolyan fogyatékos."

Szóval zsák a foltját. Azt nem írtam, hogy egy egészséges embernek be kell érnie egy fogyatékkal élővel. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy ha ezek az emberek is tudnak barátnőt szerezni (akár ugyan olyat mint ők maguk), akkor csak nincs minden veszve. Tehát a valóságban nem olyan rossz a helyzet, mint ahogyan itt akarják egyesek beállítani.

Apropó, egy incel is megtalálhatja a foltját, csak az valszeg nem kell neki, ami nem is gond, csak akkor ne álljon neki hisztizni.

Ami a visszautasítást illeti, engem is utasítottak el mert a csajnak nem tetszett kecskeszakállam, vagy a bajszom. Más lánynak a kevés testzsírom nem jött be, ami ellen próbálok amúgy tenni. De nem tehetek róla, hogy olyan gyors az anyagcserém.

Volt olyan, akit a 168 cm magasságom zavart.

Sorolhatnám...

De viszont találtam olyan lányokat is, akiknek külsőre bejöttem, és nem 120 kilós mangalicák voltak! Hanem rendes, helyeként ducibb esetleg vékonyabb lányok. Tehát vegyesen..

Mert tudod, a szépség szubjektív!

2021. dec. 15. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!