Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet lenne egy incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne egy incel közösséget létrehoznom?

Figyelt kérdés
Úgy látom hozzám hasonlóan egyre több férfitársam küzd ezzel a problémával. Hasznos lenne egy internetes oldal, vagy Facebook csoport ami az incelség gondjaival foglalkozna?

2021. dec. 10. 14:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
30%

Egy magyar oldal jó lenne. 500e Forintnyi xmr -rel be is szállnék ha valaki megcsinálná.

10: Én egy olyan oldalra gondolok, ahol nincs PC, sajtószabadság van.

2021. dec. 10. 15:09
 12/33 anonim ***** válasza:
90%
Sajtószabadság van.
2021. dec. 10. 15:12
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

Van már csomó ilyen.

De sokan pl azért nem lépnének be egy face csoportba, mert ott látszódna a nevük és az arcuk. Azt meg senki nem szereti felvállalni, hogy mekkora lúzer. Itt gyk-n is azért van ennyi, mert ez egy anonim fórum. Plusz a figyelmet is igénylik, itt mindig felháborodnak rajtuk, komment-háborúznának velük. Egy ilyen csoportban meg max egymás között vetillálhatnának, ami elég uncsi.

Mondjuk lehet néha ott is összeugranának pl a csóró jócsávók, vagy a gazdag rusnyák, hogy melyiküknek a szarabb.

2021. dec. 10. 15:12
 14/33 anonim ***** válasza:
81%
Igen, jó ötlet! Ha megvan csináljátok saját fb csopit és ide vissza se gyertek. Sziasztok 👋👋👋
2021. dec. 10. 15:43
 15/33 anonim ***** válasza:
86%

A közösség neve lehetne: Találjon Minden Incel Párt!

Csak saját magadat mérgezed ezzel.

Tudtad egyébként, hogy az 'incel' kifejezés eredetileg nem nőhibáztató pancsert jelentett, hanem egy blogger csaj használta magára a '90-es években?

2021. dec. 10. 16:30
 16/33 anonim ***** válasza:
10%
Jó ötlet lenne! Aztán hirdessetek háborút a femináci közösségek ellet, és irtsátok egymást!
2021. dec. 10. 16:46
 17/33 anonim ***** válasza:
96%
Én programozással foglalkozom, ha kifizetitek, kajak leprogramozom nektek :D
2021. dec. 10. 16:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Lehet belőle akármi, még jól is elsülhet. Csináljátok meg!

incel.hu domain még szabad.

2021. dec. 10. 17:13
 19/33 Senior Séf ***** válasza:
82%
Persze. Vak vezetne világtalant.
2021. dec. 11. 11:33
 20/33 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem jó lenne.

Ha csinálsz, írj nekem, had csatlakozzak. Szerintem hasznos tag lennék.

2021. dec. 11. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!