Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne egy incel közösséget létrehoznom?
Egy magyar oldal jó lenne. 500e Forintnyi xmr -rel be is szállnék ha valaki megcsinálná.
10: Én egy olyan oldalra gondolok, ahol nincs PC, sajtószabadság van.
Van már csomó ilyen.
De sokan pl azért nem lépnének be egy face csoportba, mert ott látszódna a nevük és az arcuk. Azt meg senki nem szereti felvállalni, hogy mekkora lúzer. Itt gyk-n is azért van ennyi, mert ez egy anonim fórum. Plusz a figyelmet is igénylik, itt mindig felháborodnak rajtuk, komment-háborúznának velük. Egy ilyen csoportban meg max egymás között vetillálhatnának, ami elég uncsi.
Mondjuk lehet néha ott is összeugranának pl a csóró jócsávók, vagy a gazdag rusnyák, hogy melyiküknek a szarabb.
A közösség neve lehetne: Találjon Minden Incel Párt!
Csak saját magadat mérgezed ezzel.
Tudtad egyébként, hogy az 'incel' kifejezés eredetileg nem nőhibáztató pancsert jelentett, hanem egy blogger csaj használta magára a '90-es években?
Lehet belőle akármi, még jól is elsülhet. Csináljátok meg!
incel.hu domain még szabad.
Szerintem jó lenne.
Ha csinálsz, írj nekem, had csatlakozzak. Szerintem hasznos tag lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!