Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet erőltetni így az ismerkedést ezzel a fiúval?
Szóval, netes tàrskeresőn ismerkedtünk meg, nem tudtam, hogy hozzàm hasonlóan zàrkózott, és eléggé zavarban is volt az első talàlkozàskor, akàrcsak én... Így egy kicsit nyögvenyelős volt az egész, aztàn ittunk, jobb lett kicsit, sok mindenről beszélgettünk, értelmes, szimpi sràc volt, csak nem nagyon akarta, vagy tudta kimutatni, hogy tetszem neki, és ez engem is nagyon gàtolt... Nagy szükségem lett volna a megerősítésre, sőt, sajnos velem kicsit "erőszakosabbnak" kell lenni, màrmint nem abban az értelemben, csak szeretem, ha egy fiú kicsit megnyerőbb, nyomulósabb... Így megcsókolni sem próbàlt, csak a végén valami miatt (nem értettem, miért) egy ölelést kért, de én az ölelést valahogy nem szeretem, annyira nem igénylem, hogy az hihetetlen, maximum, ha feldúlt vagyok, vagy ilyesmi.. Ugyanakkor, valahogy biztonságban éreztem magamat mellette... Nem tudom, mit csinàljak, igazàból az kicsit rosszul esett neki, làttam rajta, hogy nem akartam őt megölelni.. Azóta egyszer írtunk egymàsnak, én bocsànatot kértem úgy egészében a viselkedésem miatt, mert ha iszom, kicsit hülye tudok lenni, hülyeségeket beszélek, ilyesmik, ő írt, hogy ő is sajnàlja, ha nem beszélt velem szépen, pedig amúgy nem volt bunkó, meg semmi, csak elég lelkis gyerek szerintem. Viszont azóta semmi, màr szerintem nem is fog írni... Mondott valami olyasmit, még az öleléses dolog előtt, hogy akkor keressem, ha őszintén gondolom a dolgot, vagy tudom, mit akarok (mert làtta rajtam, hogy elég hatàrozatlan vagyok) de pontosan nem emlékszem,mit mondott, mert volt bennem egy kis pia.. Jó volt vele beszélgetni, de így, hogy mindketten gàtlàsosak voltunk, a kémiai nem igazán volt meg.... :(Jól esett volna, ha bókol, vagy ilyesmi..
Köszi előre is.
Nem kell egyből az első randin összejönni! Csak nyugodtan, lazán!
Adj neki mégegy esélyt! Vannak olyanok, akiknek több idő kell, hogy megnyíljanak!
Írd neki meg, hogy szívesen találkoznál még vele, mert jól érezted magad a társaságában!
Csak idő kell míg mindketten feloldódtok.Te magadból kiindulva tudhatnád milyen ez.Lehet később tök jól fogtok együtt működni.
Azért ennyire távolságtartó most veled mert félreértette az ölelést,hogy elutasítottad.Azt hitte azért,mert nem szimpi neked.De ahogy leírtad köze nincs hozzá.Kb. elbeszéltetek egymás mellett.Vagyis félregondoltátok a dolgot.
Írd meg neki őszintén ahogy megélted a találkozást,ahogy itt a kérdésben is tetted.Aztán ha a következő 1-2 randin sem tudtok közelebb kerülni egymáshoz,akkor elengedheted a dolgot.De első randin nem kell azonnal csókolózni.Főleg ha zárkózottak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!