Jó ötlet ismerkedést kezdeni kézzel írott levéllel? Főleg nők válasza érdekelne.
Az a helyzet, hogy Tinderen láttam egy lányt, aki elég csinos és szimpatikus volt a bemutatkozása is.
Instagram oldala meg volt adva - mert hogy ott állítólag többször van fent, mint Tinderen - , így rákerestem ott is, és innen már nem volt nehéz megtalálni facebook-on sem.
A Tinderen is ki volt írva, hogy óvónőnek tanult, de a facebook-on meg volt adva a mostani munkahelye is, ahol dolgozik.
Az oldalát kicsit átböngészve találtam két érdekes posztot tőle. Az egyikhez konkrétan ki is volt írva: "Túl későn születtem". Mellé fekete-fehér képeken a 60-as-70-es évekbeli párokról pár élethelyzet. A régi idők randijai és párkapcsolata volt minden képen.
Sminkes iskolát is végzett, így nyilván az instán a képein javarészt kisminkelve látható, ám pasi szemmel abszolút nem az elborult, agyonvakolt stílusban.
A facebook-on meg egyenesen van róla abszolút sminkmentes kép is.
Ebből arra következtetek, hogy normális értékrenddel bír, és szereti az ismerkedésben a "régimódi" stílust.
Arra gondoltam, hogy a facebook-on jelölgetés és irkálás helyett küldök neki egy kézzel írott levelet a munkahelyére, neki címezve.
Hölgyeim! Nagyon rossz ötlet ez, vagy tetszene nektek ez a kezdeményezés?
KRVA IJESZTŐ! NE TEDD!!!
Ne nyomozz senki után és ne zaklass senkit a munkahelyén! Tejóég... Ne!
Írd meg a levelet és küldd el üzenetben... Lehet fura, de a gesztus ugyanúgy meg lesz vele. De ne küldj semmit a munkahelyére!!!
Mit kell ennyire rápörögni a témára?
Ez már az elején rossz, hagyd a fenébe pórul jársz hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!