Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet lenne egy incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne egy incel közösséget létrehoznom?

Figyelt kérdés
Úgy látom hozzám hasonlóan egyre több férfitársam küzd ezzel a problémával. Hasznos lenne egy internetes oldal, vagy Facebook csoport ami az incelség gondjaival foglalkozna?

2021. dec. 10. 14:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%
Felőlem olyan Dugatlan Dühöngőt programoztok magatoknak, amilyet csak szeretnétek, ha ez azzal kecsegtetne, hogy erről az oldalról leszoktok.
2021. dec. 12. 18:48
 22/33 anonim ***** válasza:
33%

"Egy magyar oldal jó lenne. 500e Forintnyi xmr -rel be is szállnék ha valaki megcsinálná.

10: Én egy olyan oldalra gondolok, ahol nincs PC, sajtószabadság van"

En szivesen megcsinalnam vBulletin alapon, csak a szerverberles a necces, olyan orszagban, ahol a hatosagok megturnek.

"Én programozással foglalkozom"

Multkor meg cociologus voltal, te kripli! A multkori kerdes alatt visszaszoltam neked, egybol toroltetted, mi?

37F incel

2021. dec. 13. 14:32
 23/33 anonim ***** válasza:
58%

A Borsodi Incelek nevében mondhatom, hogy remek ötlet lenne. Több Incel társammal is megosztottam ezt a kérdést és mind azon az állásponton vannak, hogy támogatnák mind anyagilag, mind pedig egyéb módokon is a közösség létrejövetelét. Keress nyugodtan privátban is ha gondolod.

Incel Lives Matter !

2021. dec. 15. 03:57
 24/33 anonim ***** válasza:
Aztán majd igazi borsodi incelként elköltöd az 500e forintnyi XMR -ert War Robots upgrade -ekre.
2021. dec. 15. 12:01
 25/33 anonim ***** válasza:
22 - Te vagy a kripli te lúzer incel
2021. dec. 15. 12:06
 26/33 anonim ***** válasza:
22%

25: A lúzer incelezőknek ezt a videót szoktam küldeni:

[link]

2021. dec. 15. 13:59
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

26

Most az incelséget akarod hasonlítani az amerikai rabszolgasághoz? Nem érzed hogy ez hülyeség? Mert az incelnek mindene meg van, lakás, fűtés, kaja, munkához vagy tanuláshoz való jog..az, hogy nem tud csajozni az az ő problémája.

Most képzeld el a hajléktalanokat, akiknek se lakásuk, se fűtésük, mivel nincs bejelentett lakcímük így a munkáltatók se versenyeznek értük, sőt általában a kukából esznek.

Akkor, kinek is rosszabb? Mert a kormány a hajléktalan kérdéssel sem foglalkozik, akkor az incelekkel még annyira se fog.

2021. dec. 15. 14:32
 28/33 anonim ***** válasza:
Bombaötlet, bájgúnár!
2021. dec. 15. 15:44
 29/33 anonim ***** válasza:
80%

27: Azért ez nem ennyire fekete-fehér. A hajléktalansághoz vezető saját döntések általában jól körülhatárolhatóak (alkoholizmus, szerencsejáték, eszetlen hitelfelvétel és hasonlók)

Az incelséghez elég a "nem születtél jóképűnek". Ne csináljunk már úgy, mintha ez egyforma dolog lenne. A hajléktalan valószínűleg nem azért lett hajléktalan, mert nem volt ideális az arca a többiek szemében :)

2021. dec. 15. 16:45
 30/33 anonim ***** válasza:

29

De azt kár tagadni, hogy egy hajléktalan sokkal többet szenved az életben, mint egy incel..akár saját hibájából az, akár nem!

Szerintem az incelek egy részével az a gond, hogy olyan jómódban élnek, hogy nem tudják milyen nélkülözni bármiben is, ezért fújják fel annyira a szex hiányt.

2021. dec. 15. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!