Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők lehetséges, hogy abban lelik örömüket, hogy hamis reményt keltenek férfiakban?
Ha visszagondolok az életemre, ez a nőtípus rendszeresen megjelenik. Mindig minden közösségben/oktatási intézményben volt legalább egy lány, aki folyamatosan szemezett velem, ugyanakkor amikor kezdeményeztem nála, elhajtott, vagy simán flegmaként viselkedett, legyen szó akár a chat appokról, akár a való életről. Sokáig gondoltam azt, hogy ezekben az esetekben valószínűleg megvolt az esély, csak elbénáztam valamit.
Ugyanakkor a másik oldalon ott van az a maroknyi lány, akivel szexeltem. Na velük semmiféle szemezés nem volt, teljesen normális emberként viselkedtek(mintha férfi haverok lennének) és jellemzően hamar a lényegre, azaz a offline a smárolásra/online a félmeztelen képek küldésére tértek. Szemező rendszeresen mosolygó pillantásokat vető lányból viszont még sose jött össze semmi.
Lehetséges, hogy ez a lányoknak valami ösztönös viselkedési formája. Az online datingben is ez a viselkedés próbálhat előtörni, amikor matchelnek valakivel, de aztán flegmák és nem írnak vissza. A különbség online az, hogy a nők a tudatalattijukban azt gondolják, a képeikkel ugyanazt a hatást érik el, mintha valakivel élőben szemeznének, aztán persze flegmán visszautasítanák. A valóság persze más és a férfi egy abszolút negatív "wtf -nek matchelt velem" élménnyel jön ki ebből, míg a való életben egy hasonló eset akár a férfi egóját is növelheti. (Szexelhetnék vele, de nem teszem)
"megpróbálod emberszámba venni a nőket"
Lenyegeben az volt az alap kkindulasi pont, hogy a nok ertelmes, intelligens emberek, tehat ha szemeznek, keresik a tarsasagunkat, akkor az osszejohet. De megsem :)
Tehat a hipotezis, miszerint a nok ertelmes, intelligens emberek, tovabbi kutatast igenyel....
37F incel
Ha engem valaki elkezd bámulni, önkéntelenül visszanezek.
A szemezes még nem sokat jelent.
,,Szemezés nem elég jel? Azt várjátok amíg a nők többsége kezdeményez, sok lúzer."
Én is azt hittem hogy elég, de amikor már a többedik olyan csaj küldött el élből akivel elötte szemeztem, már csak azt tudom jelnek venni ha ő maga kezdeményez xd.
En meg mar azt sem :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!