Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők már az ismerkedés első pillanatától kezdve hamis képet mutatnak magukról a smink miatt, ez nem káros?
Miért, mi vagy te, óvodás? Trauma ér, mikor rájössz, hogy valójában nem is lila a szemhéja?
Az is egy hamis kép, mikor tetőtől talpig csupaszra van borotválva. Az nem zavar?
Én nem sminkelek, de szemüveges vagyok, és a szemüvegtől optikailag teljesen más az arcom. Sokan hordanak sima üveges szemüvegkeretet pont emiatt.
Van aki magát csapja be, sokan másra akarják a legjobb benyomást tenni (mondjuk állásinterjún raknak alapozót egy gusztustalan aknéra), van aki az egyéniségét fejezi ki vele, és egyesek azért sminkelnek mert társadalmi normának tartják. Vannak a tásadalomra és az egyénre nézve kárps hatásai, meg van 1-2 előnye is a dolognak. Szerintem nem lehet olyan egyszerűen kijelenteni, hogy káros a sminkelés, de ha a károssaga mellett akarok érvelni akkor biztosan nem hoznám fel érvnek, hogy a sminkelés egyfajta hazugság lenne. Csak annyira hazugság mint az alakformáló fehérnemű, egy csinos ruha, egy plasztikai műtét vagy egy fogszabályzó.
2#
Akkor a sztárok smink nélkül miert néznek ki olyan szottyadtnak,átlagon alulinak?
Van,amelyikre rá se ismernél smink nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!