Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szélsőjobbos incelnek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szélsőjobbos incelnek lehet esélye Donáth Annánál?

Figyelt kérdés

Akár valamilyen PUA trükköt bevetve vagy charme-os alpha male stylusban.

Egy ilyen gyönyörű nőért még lapátállat is hajlandó lennék csináltatni a csontkováccsal.😍

2021. dec. 6. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Írj rá a Fosbúkon!
2021. dec. 6. 14:47
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Megkérdeztem

Azt mondta nincs esélyed

Lapátállal sem, sorry

2021. dec. 7. 10:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal férjnél van.
2021. dec. 7. 11:58
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem igen. A libsiknek éppen az a lényegük, hogy nekik mindent szabad, másoknak semmit. Ha pedig megkérdezik, akkor bedob valami hülye libsi szöveget, hogy "az én választásom", mint Orbán amikor Récsöl lelépett és kész. Az emberek bármit bevesznek.
2021. dec. 7. 20:01
 15/19 anonim válasza:
0%
Unalmasak már ezek az “Óbán lanya Récsöl”-t tartalmazó mondatok
2021. dec. 8. 06:53
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Impostor incelkék próbálják compromittálni a genius alpha male-t. Micsoda szégyen!

Remélem a sexy ladyk kiphinomult ízlésükkel meg tudják különböztetni az igazi stylust az olcsó utánzattól...

2021. dec. 8. 22:34
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Én ugyan nem vagyok sexy lady, de meg tudom különböztetni az igazi stylust az olcsó utánzattól: TE vagy az olcsó utánzat, elég bénán majmolod a 44F-et.
2021. dec. 8. 22:49
 18/19 anonim ***** válasza:
A kérdező meg te is szégyelljétek el magatokat, nem vagytok igazi pasi gentlemanek, mert azok beismernék kudarcukat és felsülésüket. Menjetek egymással incselkedni és incelkedni, loser kis hamis copyk!
2021. dec. 9. 06:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok...
2022. ápr. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!