Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevállalnátok egy ilyen lányt?
Esküszöm nem tudtam mikor találkoztam vele, hogy szélső jobb oldali a lány. Első randikon semmi olyan nem derült ki róla, ami unsympatisch (bocs nem tudom magyarul) tenné. És már teljesen bele szeretem mikor felhívott magához derült ki, hogy Hitler a példaképe. Imádja a Mein Kampf-ot. Szereti a kék szemű szőke hajú (áriákat) srácokat (ezért választott engem). És én teljesen le blokkoltam és kicsit félek, hogy mi van, ha engem is bele kever. De félek, ha kidobom akkor zsarolni fenyegetni fog engem. Mégis mit tegyek hagyam el vagy ne?
én 22F ő 21N
Unsympathic= antipatikus
Szerintem attol,hogy szelso jobbos meg lehet Jo embert. Az hogy Hitler a peldakepe meg nem jelenti hogy rossz ember. Ha tenyleg kedveled adj meg egy eselyt a dolognak.
18/L
Szerintem menekülj... én csak undorral tudnék az ilyenre tekinteni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!