Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bevállalnátok egy éjszakára egy afrikai lányt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az, csak érdekel.2012. nov. 22. 20:55
2/12 anonim válasza:
Inkább nappalra, éjszaka lehet elveszteném.
3/12 anonim válasza:
másodikon beszartam.. :DD
Egyébként igen, naná. mert?
4/12 Thom12 válasza:
Ha nem vagy az, ne érdekeljen!
De igen és nem csak egy éjszakára,
hanem egy egész életre!
7/12 anonim válasza:
Az a lánytól függ.Ha most érkezett Afrikából,4 foga van és valami zimbabwei nyelvjárásban hadovál,akkor nem.De egyik nap az edzőteremben láttam egy néger csajt,formás teste,szép,egzotikus arca volt,magas szinten,kuturáltan beszélt magyarul.Na őt bármikor:)
9/12 anonim válasza:
Hát, afrikaiból is vannak szépek és rondák, szép, és igényes lányokat meg mindenki bevállal, ha nem lenne barátnőm, akkor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!