Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a csaj olyan"afrikai csaló", akiket Vujity Tvrtko leplezett le? Bövebben lent:
Figyelt kérdés
Egy orosz 36 éves csaj írogat nekem pár napja, erről az e-mail címről:dexyynewby@yahoo.com.Nem írta hol talált meg, de én úgy emlékszem régebben regisztráltam magam külföldi párkereső oldalon. Kértem, hogy írja meg a teljes nevét és, hogy rajta van-e a facebookon?Nem írt rá semmmit.(Tavaly egy afrikai csaj írt ő csaló volt,lehúzós,akikről a tv2ben Vujity Tvrtko beszélt egyszer,hogy ne higgyünk ezeknek az e-maileknek.)De ez az orosz csaj rengeteg fotót küld magáról,de nem írja,hogy találkozzzunk.Kérdezte,hogy elég-e,tudjuk így tartani e-mailen keresztül a kapcsolatot?Azt is mondta,hogy nem ismeri a férfiakat,gondolom nem volt sok párjaMindig írja,hogy mennyire örül,ha írok neki,hogy telik a napja,mindig elkésik a munkahelyéről.Ilyeneket ír.Kértem,hogy írja meg a város nevét,hol lakik,nem írte meg.Azt írta,az első két e-mailben,hogy Pármában dolgozik,a harmadik e-mailben írta,hogy haza kell mennie,de két hónap múlva vissza akar jönni.Kapott valaki ehhez hasonló e-mailt erről a címről?Egy gyönyörű szőke,hosszú hajú,kékszemű csaj.Nem merem beleélni magam ebbe az egészbe,mert hallottam és tapasztaltam már ezeket a csalókat.De Tvrtko csak afrikai csalókról mesélt.2012. aug. 17. 21:56
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető.Engem is betalált egy ilyen réti néger múltkor valamelyik oldalon.De elég szánalmas volt,mert ilyen google fordítós üzenetben mondta,hogy ő barátkozni akar.De ez csak az én tapasztalatom.Ha küldött képet akkor google-be tedd be van valami ilyen képfelismerője múltkor mutatta nagybátyám.
2/4 anonim válasza:
hát én a helyedben még az emailcímet is megszüntetném és újat csinálnék.... sok sikert
3/4 anonim válasza:
Óóóó szent naivitás... Fax feláll, ész elszáll.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!
2012. aug. 17. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!