Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok egy ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bevállalnátok egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Esküszöm nem tudtam mikor találkoztam vele, hogy szélső jobb oldali a lány. Első randikon semmi olyan nem derült ki róla, ami unsympatisch (bocs nem tudom magyarul) tenné. És már teljesen bele szeretem mikor felhívott magához derült ki, hogy Hitler a példaképe. Imádja a Mein Kampf-ot. Szereti a kék szemű szőke hajú (áriákat) srácokat (ezért választott engem). És én teljesen le blokkoltam és kicsit félek, hogy mi van, ha engem is bele kever. De félek, ha kidobom akkor zsarolni fenyegetni fog engem. Mégis mit tegyek hagyam el vagy ne?

én 22F ő 21N

2015. aug. 10. 20:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miért ne? Nem azzal van a baj, hogy egyetért Hitler eszméivel. Legalábbis szerintem sem volt full hül.ye az ürge...és bízom benne, hogy többen vagyunk, akik szintén nem vakok...... Hanem az viszont cink, ha valaki fanatikus...mindegy mivel kapcsolatban. Az már csak rossz lehet. Szóval attól függ, mennyire mániákus.....ha nagyon, akkor hagyd, főleg úgy, hogy nyuszika vagy. De ha még a normális határokon belül mozog, szerintem semmi gond nincs vele. Bár én a te helyedben akkor is hagynám. :D Ha egy ilyen dolog miatt itt riányálsz...szerintem nincs miről beszélni.
2015. aug. 11. 08:11
 22/24 anonim ***** válasza:
71%
Aki 21 évesen ilyen, az teljesen komolytalan és igen messze elmaradt maga mögött. Ezt legkésőbb 20 év fele el kéne hagyni. Semmiképp se hagyd belekeverni magad, és ha zavar, akkor lépj ki az egészből. Vigyázni kell a radikális hozzáállású emberekkel, ez mindig valami háttérben húzódó, gyakran komoly problémát jelent.
2015. aug. 11. 12:49
 23/24 anonim ***** válasza:
19%
"Nem szeressük a neonácikat"...hát én meg azt mondom, hogy inkább egy csapat neonáci, mint 5000 ilyen-olyan menekült...vagy barnabőrű csürhe banda. Én még balhézós, lopós, neonácival nem futottam össze...érdekes....ellenben más kultúrák borzalmasan (un)intelligens megnyilvánulásaival. Szóval érdekes....
2015. aug. 11. 13:31
 24/24 anonim ***** válasza:
94%

#23: egyrészt ennek semmi köze a kérdéshez, másrészt attól még, hogy valaki nem szereti a neonácikat, nem feltétlenül szereti a menekülteket sem. A neonácinak nem alternatívája a menekült, és a menekültkérdésre nem válasz a neonácizmus.

A kérdés inkább arról szól, hogy érdemes-e belevágni egy kapcsolatba egy olyan emberrel, aki már a tinikorból bőségesen kilépve is szélsőséges eszmét vall magáénak.

2015. aug. 11. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!