Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok egy ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bevállalnátok egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Esküszöm nem tudtam mikor találkoztam vele, hogy szélső jobb oldali a lány. Első randikon semmi olyan nem derült ki róla, ami unsympatisch (bocs nem tudom magyarul) tenné. És már teljesen bele szeretem mikor felhívott magához derült ki, hogy Hitler a példaképe. Imádja a Mein Kampf-ot. Szereti a kék szemű szőke hajú (áriákat) srácokat (ezért választott engem). És én teljesen le blokkoltam és kicsit félek, hogy mi van, ha engem is bele kever. De félek, ha kidobom akkor zsarolni fenyegetni fog engem. Mégis mit tegyek hagyam el vagy ne?

én 22F ő 21N

2015. aug. 10. 20:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

ha ilyen ,akkor intelligens nem lehet

kuka

2015. aug. 10. 21:13
 12/24 A kérdező kommentje:
De intelligens. Tanult is diplomája érettségije van és jogászként fog dolgozni. És épé ez a baj hogy mindenben tökéletes csak ez a baj
2015. aug. 10. 21:18
 13/24 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna
2015. aug. 10. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
kamunak tűnik a kérdés
2015. aug. 10. 21:56
 15/24 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy néhány nem hiszik el.

De rendben megprobálok vele beszélni. Hogy nem tudna egy kicdit viszább venni. Ha nem akkor pedig kidobom

2015. aug. 10. 22:08
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

1. Az intelligencia fokmérője nem a diploma, hanem többek között a rugalmas gondolkodás és az empátia. Ez a kettő a szélsőséges nézetekkel rendelkező emberekből többnyire hiányzik (hogy jobb vagy bal az lényegtelen,hiszen a tér görbül és a kettő össze ér :-)

2. A szélsőségesen gondolkodó emberek mindig azok maradnak. Lehet, hogy átmegy valaki jobbról balra vagy fordítva, de a gondolkodás módja nem fog változni.

3. A kedvedért nem fogja "visszafogni magát". Ha igen, akkor az csak átmeneti állapot.

4. Megpróbál majd meggyőzni téged is.

5. Azért van veled mert szőke hajú vagy és kék szemű? Gratulálok, egy újabb felületes liba, csak ő megideologizálja :-) Szerinted ez alap egy jó párkapcsolatra?

6. Igen, valóban lehet jó ember valaki csak azért mert egy lelketlen tömeggyilkos a példaképe. De azért valld be, kellemesebb lenne, ha Hitler helyett mondjuk Johnny Depp lógna a falon :-)

7. Ha értelmes ember vagy, kiszállsz ebből amíg nem késő.

2015. aug. 10. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:

komolyan vicc hogy ennyien normálisan válaszolnak a kamu kérdésre :D

kb 15 másodperc alatt észre lehet venni hogy egy kitaláció az egész....

2015. aug. 10. 22:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Tényleg csak engem zavar, hogy a kérdező keveri az áriát az árjával? :D

(Antipatikus helyett én inkább ellenszenveset mondanék, az mégiscsak magyarosabb.)

2015. aug. 10. 23:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Küld hozzám. Legalább megtanulnék végre németül is, hogy eredetiben olvashassam a Mein Kampf-ot. :)
2015. aug. 11. 00:18
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat.

Rendben nálam a magyar mindig is iddgen nyelv marad nem érzéklem a különbségeket (igy ahogy ti az idegen nyelvekben)

Sajnálom hogy még mindig nem hidzik rl egyesek

2015. aug. 11. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!