Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szélsőjobbos incelnek lehet esélye Donáth Annánál?
Akár valamilyen PUA trükköt bevetve vagy charme-os alpha male stylusban.
Egy ilyen gyönyörű nőért még lapátállat is hajlandó lennék csináltatni a csontkováccsal.😍
Nem.
A PUA hülyeség, a csontkovácsot meg remélem nem egy kalapáccsal képzeled el, a kohó előtt álldogálva.
Elfogyott a hölgyikés lendület? Egy gentlemannek nem kell PUA, elég a sárm. Írtam neked egy verset, remélem értékeled.
Itt van ő a gentlemanus,
a szövege Oscar gyanús.
Feljárkál a gyakorira,
neki sajnos nem jut pina.
3. Mi van? Az elveim vagy közügyekről való véleményeim legtöbbje alapján engem is sokan a szélsőjobbosok, rasszisták közé sorolnának. Mégis pl. szexeltem már pl. dél-koreai lánnyal, vagy tavaly együtt voltam fél éven keresztül egy Magyarországon Erasmus programmal itt tartózkodó mexikói (latina) lánnyal.
A kérdező is lehet max. csak úgy szélsőjobbos, hogy a liberálisok közül sokan szélsőjobbosnak mondanák, ha pár dologban kifejtené a véleményét. De ez nem jelent semmit, pl. abban hogy valaki hogy éli az életét, mit ér el vagy pl. milyen emberekkel ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!