Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mire jó?
Tippelek!
TINDER? Felmentél egy szexpartner oldalra, és csodálkozol, hogy xopatni akart a kani?
Ezt a méltatlankodást nem értem. Ignoráltad, tehát nem érdekel a férfi. Ezek után miért pörögsz rajta, hogy ő mit csinált ezután?
Átlátszó a kérdésed, de nagyon.
1# az első randira magához invitál amit rendszeresen visza utasitottam
Utána mégis sak jött a mozi, vacsora egész normális volt, el beszélgettünk... Mivel ismét nem mentem fel hozzá, utána egyre jobban hanyagolt és reggel tiltott. (de közölte van másik csaj akit kirogat teszem hozzá...)
Ezt jól látod: hozzászoktattatok minket, hogy bármit bármikor. Miért várnánk valakire, ha úgyis lesz olyan, akit azonnal megkaphatunk?
6# Jobban jártál így. Valszeg csak szexre kellettél volna. Persze azért nem mindneki ilyen, vannak komolyabb férfiak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!