Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mire jó?

Figyelt kérdés
Tiltott minden hol, mivel nem tettem szét neki a labab, mint manapság minden jött ment kisasszony... (amihez hozzá lettek szoktatva a mai férfiak). Egyszer csak azt látom, mivel tegnap már ignormalitam, ma reggel már mindenhol tiltva lettem. Mozi, vacsi volt, jól el beszélgettünk utána halál az egészre, a vegkimenetel pedig ez. Mire jó ez? Meg neki áll feljebb? 29n
2021. dec. 6. 08:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem lehet, hogy neki nem volt annyira jó az a randi?
2021. dec. 6. 08:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez kell neki, akkor nem kell sírni. Jobban jártál így
2021. dec. 6. 08:20
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen stílussal nem csodálom, hogy tiltott.
2021. dec. 6. 08:23
 4/20 anonim ***** válasza:
28%

Tippelek!

TINDER? Felmentél egy szexpartner oldalra, és csodálkozol, hogy xopatni akart a kani?

2021. dec. 6. 08:27
 5/20 anonim ***** válasza:
97%

Ezt a méltatlankodást nem értem. Ignoráltad, tehát nem érdekel a férfi. Ezek után miért pörögsz rajta, hogy ő mit csinált ezután?

Átlátszó a kérdésed, de nagyon.

2021. dec. 6. 08:34
 6/20 A kérdező kommentje:

1# az első randira magához invitál amit rendszeresen visza utasitottam

Utána mégis sak jött a mozi, vacsora egész normális volt, el beszélgettünk... Mivel ismét nem mentem fel hozzá, utána egyre jobban hanyagolt és reggel tiltott. (de közölte van másik csaj akit kirogat teszem hozzá...)

2021. dec. 6. 08:34
 7/20 A kérdező kommentje:
5# csak ez a tiltpgatas nekem kicsit gyerekes ék tűnik ennyi az egész, nem kell bele látni, bele magyarázni semmi mást.
2021. dec. 6. 08:36
 8/20 anonim ***** válasza:
59%

Ezt jól látod: hozzászoktattatok minket, hogy bármit bármikor. Miért várnánk valakire, ha úgyis lesz olyan, akit azonnal megkaphatunk?

6# Jobban jártál így. Valszeg csak szexre kellettél volna. Persze azért nem mindneki ilyen, vannak komolyabb férfiak is.

2021. dec. 6. 08:55
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
Ezt már megkérdezted, és mindenki megírta hogy kuka, miért nem tudsz túllépni rajta?
2021. dec. 6. 08:56
 10/20 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem szar.od már le? Nem mindegy?
2021. dec. 6. 09:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!