Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha egy lány hívna el titeket randira?
Nem egyszer szóllítottam már le fiúkat, de a barátnőim azt mondják, hogy szerintük ez egy fiúnak nem imponál.
Valóban így van?
Én eddig nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, még akkor is, amikor nem lett belőle semmi.
Komolyan mondom, nem értem ezt a gyakoris csapatot.
Minden normális válasz be van pirosítva.
Olyan mintha itt minden fordítva működne.
Miért kellett bepirítani a 21 est? Teljesen normális választ adott, és teljesen igaza van.
A 60 as évek elmúltak.
Ma már egy nő ugyanúgy kezdeményezhet mint egy férfi.
Az is teljesen igaz, hogy minden esetben a NŐ dönt.
A férfi kezdeményez, választ, de minden esetben a NŐ dönt.
Jobb ha ezt tudomásul vesszük.
Ha hozzám oda jönne egy nő, és kezdeményezne, tuti, hogy nem nézném le ezért.
Sőt. Kezét lábát össze-vissza csókolgatnám, ott mindenki előtt. Azt sem tudnám, hogy mivel háláljam meg. Örülnék, hogy végre nekem is lesz párom.
Na persze félre értés ne essék. Nem a sült galambot várom. Én is próbálkozgatok, de sajnos bennünket le se tojnak a nők.
Az az igazi, ha ők kezdeményeznek. Abból általában életre szóló kapcsolat lesz.
Gratulálok, MolotovPunk.
Pedig ebben a korban sok a szabad férfi is, úgy 50 körül.
Nem lehet, hogy viszonylag csúnyácska, vagy túlsúlyos, vagy valami ilyesmi.
Valami biztosan nem stimmel, mert a csinos, viszonylag jó arcú kis nőket, viszik mint a cukrot.
Levegőt nem kapnak, és lecsap rájuk valaki.
Kár, hogy nem nálatok dolgozom, mert én 55 vagyok, és nagyon de nagyon keresek. 😀😃
22#
Na látod.
Ezért szokták mondani, hogy a kapcsolat akkor jön, amikor nem számítasz rá, és amikor nem is tervezed.
Ebből lesznek a nagy dolgok. Az előre megszervezett, megtervezett társkeresés ritkán eredményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!