Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy reagálnátok, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha egy lány hívna el titeket randira?

Figyelt kérdés

Nem egyszer szóllítottam már le fiúkat, de a barátnőim azt mondják, hogy szerintük ez egy fiúnak nem imponál.

Valóban így van?

Én eddig nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, még akkor is, amikor nem lett belőle semmi.

2021. dec. 5. 14:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
10-es, miért is zárná ki a tisztelet megadását csak mert a lány hívott el? Nem hímvesszőmben tárolom az agyam.
2021. dec. 5. 22:44
 12/29 anonim ***** válasza:
14%
Én láttam több ilyet, és olcsó r.ibinek tartotta a fiú a lányt. A könnyen kapható dolgokat nem tisztelik a férfiak.
2021. dec. 5. 22:56
 13/29 MolotovPunk ***** válasza:
Volt már ilyen. Komoly kapcsolat lett belőle. Így tudtam, hogy nagyon bejövök a nőnek. Több mint 1 évig együtt is voltunk.
2021. dec. 6. 00:21
 14/29 anonim ***** válasza:
46%

Vissza utasították a férfiak? Nem lehetsz egy közép kategória sem!

De te csak próbálkozol ezek után is? Sikert és kitartást!

Pár év múlva meg utálod a pasikat és egyedül oregedsz meg.

2021. dec. 6. 04:50
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Én még soha nem süllyedtem odáig, hogy én hívjak el egy férfit randira. Ha tetszik egy férfi, rámosolygok, esetleg beszédbe elegyedem vele. Ha neki is tetszem, a következő lépést neki kell megtenni. Legyen már annyira tökös, hogy ezek után merjen lépni. Ha nem teszi meg, akkor ezek miatt:

-Nem tetszel neki.

-Vagy van nője.

-Vagy egy pipogya alak.

Ezen három opció esetén egyiknél sem nyerő, ha én kérek randit.

2021. dec. 6. 14:46
 16/29 anonim ***** válasza:

Ha szimpatikus a lány, akkor tetszene a dolog.

Általában sajnos én döntöm el, ki szimpatikus, és általában később alakul ki a szimpátia, mielőtt elhívhatna.

2021. dec. 6. 15:26
 17/29 anonim ***** válasza:

A 15 nek nagyon igaza van.

Ha egy nő rád mosolyog, esetleg kacsint, folyamatos a szemkontaktus vele, akkor az már mindenképpen felhívás.

Nincs ezzel semmi gond. A férfi úgyis megteszi az első lépést, ha éppen szabad és tetszik is neki a hölgy.

Sok férfi vár erre, többek között én is, mert állítólag ez a tuti.

Ha egy nőnek megtetszik egy férfi, ott már nagy baj nem lehet.

Mi férfiak hiába mosolygunk, hiába bámulunk feltűnően, bennünket észre sem vesznek a nők.

2021. dec. 6. 20:17
 18/29 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseknél egyből arra gondol minden férfi, hogy álmai nője odajön hozzá randit kérni, és egyből minden az ölébe hullik, nem kell erőlködni. Eközben meg az a helyzet, hogy az álmaid nőjéért mindent megteszel, nem neki kell utánad futni. Ha megy egy ronda, kövér, pattanásos lány kér tőled randit messzire szaladsz.
2021. dec. 7. 09:27
 19/29 anonim ***** válasza:
49%

"Álmai nője odajön hozzá."

Honnan tudod kedves kis 18 as, hogy kinek mi az álma.???

Sokan vannak, akinek a testesebb, molett hölgyek jönnek be.

Mindenkinek az az álma, amire bukik, amire gerjed.

Vannak olyan férfiak, akik az 50-60 kilós hölgyektől ijednek meg.

Van aki a csontlevest szereti, van aki meg a húslevest gazdagon.

Ilyen az élet. 😀🤷‍♂️

2021. dec. 7. 10:14
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
Akkor is azt képzeli, hogy az álmai nője jön oda hozzá. Hogy kinek milyen az, az egyedi, ezt nem is kétlem. Akkor lehet, hogy ő meg az 50 kg-s lánytól ijed meg. Továbbra is azt mondom, hogy nem a nő dolga.
2021. dec. 7. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!