Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha egy lány hívna el titeket randira?
Nem egyszer szóllítottam már le fiúkat, de a barátnőim azt mondják, hogy szerintük ez egy fiúnak nem imponál.
Valóban így van?
Én eddig nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, még akkor is, amikor nem lett belőle semmi.
Vissza utasították a férfiak? Nem lehetsz egy közép kategória sem!
De te csak próbálkozol ezek után is? Sikert és kitartást!
Pár év múlva meg utálod a pasikat és egyedül oregedsz meg.
Én még soha nem süllyedtem odáig, hogy én hívjak el egy férfit randira. Ha tetszik egy férfi, rámosolygok, esetleg beszédbe elegyedem vele. Ha neki is tetszem, a következő lépést neki kell megtenni. Legyen már annyira tökös, hogy ezek után merjen lépni. Ha nem teszi meg, akkor ezek miatt:
-Nem tetszel neki.
-Vagy van nője.
-Vagy egy pipogya alak.
Ezen három opció esetén egyiknél sem nyerő, ha én kérek randit.
Ha szimpatikus a lány, akkor tetszene a dolog.
Általában sajnos én döntöm el, ki szimpatikus, és általában később alakul ki a szimpátia, mielőtt elhívhatna.
A 15 nek nagyon igaza van.
Ha egy nő rád mosolyog, esetleg kacsint, folyamatos a szemkontaktus vele, akkor az már mindenképpen felhívás.
Nincs ezzel semmi gond. A férfi úgyis megteszi az első lépést, ha éppen szabad és tetszik is neki a hölgy.
Sok férfi vár erre, többek között én is, mert állítólag ez a tuti.
Ha egy nőnek megtetszik egy férfi, ott már nagy baj nem lehet.
Mi férfiak hiába mosolygunk, hiába bámulunk feltűnően, bennünket észre sem vesznek a nők.
"Álmai nője odajön hozzá."
Honnan tudod kedves kis 18 as, hogy kinek mi az álma.???
Sokan vannak, akinek a testesebb, molett hölgyek jönnek be.
Mindenkinek az az álma, amire bukik, amire gerjed.
Vannak olyan férfiak, akik az 50-60 kilós hölgyektől ijednek meg.
Van aki a csontlevest szereti, van aki meg a húslevest gazdagon.
Ilyen az élet. 😀🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!