Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha egy lány hívna el titeket randira?
Figyelt kérdés
Nem egyszer szóllítottam már le fiúkat, de a barátnőim azt mondják, hogy szerintük ez egy fiúnak nem imponál.
Valóban így van?
Én eddig nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, még akkor is, amikor nem lett belőle semmi.
2021. dec. 5. 14:31
2/29 anonim válasza:
Én örülnék neki mivel nehezen kezdeményezek a nőknél.Viszont valahol elgondolkodnék utána hogy nem biztos hogy jó ez így :)
3/29 anonim válasza:
Engem már szólított le nemegyszer lány, sőt volt hogy egy csaj hívott engem randira. Nincs ezen semmi meglepő, már nem a középkorban élünk. A barátnőid rosszul látják a dolgot.
19f
4/29 anonim válasza:
Én örülnék neki.
Én nem olyan könnyen megyek oda a lányhoz...
5/29 anonim válasza:
Amúgy volt ilyen teszt a youtuben.
Az volt a teszt lényege, hogy az idegenek szoba allnak-e, es elfogadjak-e a kezdemenyezest.
A fiúk sokkal elfogadobbak voltak. 80%-a elfogadta a lanyoktol a kezdemenyezest.
A lányok elutasitobbak voltak. Kb 30% hogy elfogadtak kezdemenyezest a fiuktol.
7/29 anonim válasza:
A fiúk nem elfogadók meg nyitottak voltak, hanem kanosak.
8/29 anonim válasza:
Én örülnék neki. Nem szeretem a nemi alapon leosztott szerepeket, ha valaki olyat mond, hogy márpedig kezdeményezni a férfi dolga, az valószínűleg nem illik hozzám.
10/29 anonim válasza:
Persze, hogy tetszene, hiszen nem a fiúnak kell erőlködni, hanem a lánynak. Viszont nem tisztelne semmiben. Első randin lerohanna, és ha visszautasítod, megsértődne, hogy akkor mégis mi a fenének hívtad randira?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!