Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még feleségem meg gyerekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még feleségem meg gyerekem?

Figyelt kérdés

Nem volt komoly kapcsolatom inkább csak ismerkedések, meg egy pár szex. 24 éves vagyok, kicsit gáznak érzem hogy ennyire kevés lány van aki el tudna köteleződni és nem csak szórakozik a fiúkkal 20 év felett is. Pár év múlva szeretnék már családot de kilátástalan ez az egész. 22-23 év körüli lányokkal ismerkedtem leginkább, de eszük ágában sincs az együttélés. Nem tudom mikor akarnak vagy egyáltalán akarnak e gyereket mert szerintem ennyi idősen már nem ártana akkor megtalálni hozzá a partnert hogy legyen elég idő kiismerni a másikat.

Azok a lányok akik a bulinak meg pasizásnak éltek fiatalon, hány évesen fejezik be és kezdik el a komolyabb ismerkedét?

2021. dec. 4. 22:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

40

Megint el vagy tévedve! Az, hogy van egy tisztesseges kereseted, még csak rajtengedély... Alap! De önmagában kevés! Ha nincs szeretet, harmónia a másik felé, nyilván ugyanúgy kuka az illető! Ugyanakkor hiába van szeretet, ha nincs megfelelő anyagi háttér....ha nehezen lehet csak befizetni a számlákat, ha nincs pénzba gyerekek tanittatására...és még sorolhatnám!

De, nyugodtan kérdezd meg! Viszont pont errol beszélek, havi 500 ezer az nem túl combos kereset! Ez alatt átlag alatti erősen! Ennyi lenne a minimum!!!. És ha ennyit nem.keresel, akkor ne hisztitzz, mint a kérdrző, hogy hat "miértnemakarnakgyereketanőt"

Havi 300 ezer semmire nem elég

2021. dec. 6. 07:17
 42/47 anonim ***** válasza:
#36 Az a minimum, hogy ne a férfival tartasd el magad, hanem hogy te is dolgozz. Értem én, hogy most dolgozol, de már kiderült, hogy ha lenne párod, nem lennél erre hajlandó. Vagy ha már a férfival tartatod el magad, akkor az a minimum, hogy tiéd az összes házimunka és a gyereknevelés.
2021. dec. 6. 07:58
 43/47 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek egyáltalán nem is válaszoltál és ahogy látom senki.

Pénzt nemlátok a kérdésében.

De én megteszem neki. Nemtudom mikor akarnak gyereket én ismerek olyan 30 feletti nőt, akinek van pasija mégsem szeretne gyereket. Olyat is ismerek akik munkanélküliek és több gyerekük is van már 24 évesen.

De én úgyondom neked inkább 30 felett akarnak gyereket és szerencsére a környékemen egysem akar 500 ezres fizut!!!

2021. dec. 6. 08:02
 44/47 anonim ***** válasza:
Itt ahol én élek egy rendőr keres kb 200-250 ezret. Szóval nálad ők is nullák. 300 ezret több család is közösen keres meg együtt férj/feleség. Ahhoz képest én itt 300 ezret keresek nemrossz. Legalább találkoztam olyan nővel, aki tényleg pénzre megy nem csak Instagramon.
2021. dec. 6. 08:20
 45/47 anonim ***** válasza:

43

Igen...vannak akik 0 forintra, lakás, autó, minden nélkül vallalnak gyereket! Ők sírnak a legjobban, hogy nincs pénz! De ja...az a kovetendő példa . 👏👏👏

2021. dec. 6. 08:22
 46/47 anonim ***** válasza:
Nem az a követendő példa, de vannak csicska kisvárosok, falvak ahol ilyen összeget, mint te mondasz komolyan senki sem keres. Nekünk azt mondod menjünk ki fővárosba vagy Németországba dolgozni csak azért, hogy lehessen gyerekünk? :O
2021. dec. 6. 08:33
 47/47 anonim ***** válasza:

46

Nem mondom! Hát TE azt csinálsz amit szeretnél! Ahogy a nők is annak szülnek gyereket, akinek akarnak!

Itt Bp.n az én kis 500as fizetésem szarnak számit! Viszont az elég szar lenne, ha a pasi, akinek gyereket szülök, még annyit sem keres meg, mint én! A kérdezőnek válaszoltam!

24 évesen hova akar gyereket? Mire? Miből? Mert azt irja a kérdező, hogy hol vannak ezek a nők?? De azt nem irja meg, mit tud biztositani azért cserébe, hogy én 4 evvel visszavetem a karrieremet, plusz csak olyan munkát vállalok el, amit otthonról lehet végezni, hogy ellássam a háztartast! A kérdezőnek, (es neked is) az a bajod, hogy a legtöbb nő igy gondolkodik! Reálisan! Előrelátóan. Mert mi belegondolunk abba, hogy számlákat kell fizetni, enni kell, ruházkodni kell, tanulást kell fizetni, urambocsá nyaralni mennénk.. stb. És akkor ott van a pakliban, hogy elhagynak...és ott a nő kerül kiszolgáltott helyzetbe, (illetve én nem, mert én bebiztositottam magamat) különben a semmire nem b*szom fel a karrieremet! Az persze megint más kérdés, ha Boltos Julcsi jön össze Benzinkutas Áronnal, de a diplomás, tanult nők, nem szülnek akárkinek! Nem fogom sutba vágni a semmire 15.5 év kemény tanulását AZÉRT, hogy nyomorban éljek!

2021. dec. 6. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!