Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még feleségem meg gyerekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még feleségem meg gyerekem?

Figyelt kérdés

Nem volt komoly kapcsolatom inkább csak ismerkedések, meg egy pár szex. 24 éves vagyok, kicsit gáznak érzem hogy ennyire kevés lány van aki el tudna köteleződni és nem csak szórakozik a fiúkkal 20 év felett is. Pár év múlva szeretnék már családot de kilátástalan ez az egész. 22-23 év körüli lányokkal ismerkedtem leginkább, de eszük ágában sincs az együttélés. Nem tudom mikor akarnak vagy egyáltalán akarnak e gyereket mert szerintem ennyi idősen már nem ártana akkor megtalálni hozzá a partnert hogy legyen elég idő kiismerni a másikat.

Azok a lányok akik a bulinak meg pasizásnak éltek fiatalon, hány évesen fejezik be és kezdik el a komolyabb ismerkedét?

2021. dec. 4. 22:10
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
45%
Rengeteg nő szülne örömmel...de a magyar pasik 90%a alkalmatlan apának! Ráadasul, magyar pasik iszonyú csórók....mire szüljek? Havi 3-400ezerre? A-aa. Nem a bulinak elék, de a semmire nem fogom elkotelezni, lekötni magamat
2021. dec. 4. 22:30
 2/47 anonim ***** válasza:
34%

Én mondjuk szeretnék gyereket, de mivel osztatlan képzésre jártam, most államvizsgázom, még egy percet nem dolgoztam még (mármint normális munkahelyen, normális fizetéssel) mire vállalják gyereket? A párom 30 éves ő egyébként még várna vele pedig ő anyagilag jól áll, de nem áll rá lelkileg készen, én meg anyagilag nem állok úgy jelenleg, de remélem 1-2 éven belül kifizetődik ez a sok tanulás és tudok majd családot alapítani. Ja és én amugy együtt élek a barátommal és szeretnék is vele maradni.

23 L

2021. dec. 4. 22:35
 3/47 anonim ***** válasza:
91%
Simán, csak keress jól.Sajnos pénzből él mindenki, a családhoz meg jó sok kell.
2021. dec. 4. 22:49
 4/47 anonim ***** válasza:
17%

1es jól írja, bár nyers. 24 évesen mit tudsz felmitatni?

Csak mert a gyerek az ugy indul, hogy saját ház/lakás+ autó, meg minimum netto 6-800ezer

2021. dec. 4. 23:42
 5/47 anonim ***** válasza:
88%
Én 26 éves nő vagyok, és pont fordítva látom a helyzetet. :D Én családot szeretnék, partnert az életben, de azt látom, hogy a korombeli férfiak erre nem vevők. 28-30 év körüliekkel ismerkedek, és eddigi tapasztalataim alapján egyik sem akar elköteleződni, se családot alapítani.. Pedig nem vagyok bulizós, van saját keresetem, önellátó, független vagyok..
2021. dec. 5. 00:02
 6/47 anonim ***** válasza:
49%
Próbálkozz idősebb nőknél! 30 év alatt nincsenek nők, csak kislányok.
2021. dec. 5. 07:04
 7/47 anonim ***** válasza:
86%
Ilyenek miatt, mint az egyes válaszoló tartjuk a nőket aranyásónak. Magasan az egód, de mikor a CEO leader kigyúrt 2 méteres milliomos csávó kidob gyerekestől, mert megunta az öregedő tested, majd rájössz jó lenne a maradék 90% férfi is csak akkor már késő lesz, mert a gyerek miatt nekik sem fogsz kelleni :)
2021. dec. 5. 09:55
 8/47 anonim ***** válasza:

7 Múltkor itt köpködtek egy három gyerekes nőre, akit elhagyott a feketén dolgozó férje.Mindenki szidta a nőt, hogy egy igénytelen állat, amiért "3 kölyköt lefialt" egy csóró senkinek.

300 ezerből tényleg nem lehet családot alapítani.Aki ezt belátja, az meg aranyásó?Érdekes.

De akkor a futottak még kategóriás csórók sem jobbak egy fokkal sem, ha a gyerek miatt nem állnának vele szóba.

2021. dec. 5. 11:52
 9/47 anonim ***** válasza:
53%
#8 Elmehetsz te is dolgozni, cica. Az eszedbe se jutott, mi?
2021. dec. 5. 12:12
 10/47 anonim ***** válasza:
43%

8

Ugyan nem en irtam....en az 1es vagyok, de képzeld, dolgozom. És szerintem a 7es válaszolo is dolgozik! Jól is keresek, még igy 6 oraban is! De én maradtam otthon a gyerekkel, (2-2evre mindkettővel), ÉN vetettem vissza a karrieremet 4 évvel....én nem hajszolom a munkát, helyette inkább ellatok minden gyerekek körüli teendőt!!!! Holott 2x ennyit keresnék, ha 8 órában lennék, szingliként+4evvel!

Én kerek elnezést amiert egy csődtömeg, csóró lúzernek ezt nem tettem volna meg! Akkor inkább maradtam volna egyedül!

Ha ettől goldigger vagyok, vállalom!

Tevedés! Ha mi válunk, akkor enyem a ház, az aktualisan használt autó, viszem a gyerekeket, és az 5 lakasunkból 2 az enyém, ami a hazassag alatt az engedelyem nelkul nem elidegenitheto, nem jegyezheto be ra haszonelvezeti jog sem! (Igen, házasságiszerzodes van róla) Ha ebbe nem ment volna bele, akkor nem szülök, és ennyi volt!

P.S. Csak 172 cm a férjem!

9 eve vagyunk házasok! Nem gondolom, hogy elválnánk valaha...de normális tanult, igényes, értékes, diplomás, értelmes nő, nem b*ssza fel a jól menő állását, es szolgáltatja ki magát a semmire!

Egy normális család fentartás úgy indul, hogy havi 800-1M, (ennek kb a felet keresem meg én, a férjem pedig nyilvan sokkal tobbet! De bőven elégedett lennék azzal is, ha a másik felét meg ő keresné meg! De sokotok még erre sem képes!!! Rongyos 300 ezerekre akar gyereket....mindezt úgy, hogy en vessem vissza a karrieremet! Te hülye vagy?!

2021. dec. 5. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!