Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még feleségem meg gyerekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még feleségem meg gyerekem?

Figyelt kérdés

Nem volt komoly kapcsolatom inkább csak ismerkedések, meg egy pár szex. 24 éves vagyok, kicsit gáznak érzem hogy ennyire kevés lány van aki el tudna köteleződni és nem csak szórakozik a fiúkkal 20 év felett is. Pár év múlva szeretnék már családot de kilátástalan ez az egész. 22-23 év körüli lányokkal ismerkedtem leginkább, de eszük ágában sincs az együttélés. Nem tudom mikor akarnak vagy egyáltalán akarnak e gyereket mert szerintem ennyi idősen már nem ártana akkor megtalálni hozzá a partnert hogy legyen elég idő kiismerni a másikat.

Azok a lányok akik a bulinak meg pasizásnak éltek fiatalon, hány évesen fejezik be és kezdik el a komolyabb ismerkedét?

2021. dec. 4. 22:10
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
55%
Arra probaltam ravilagitan, hogy ha egy pasinak szép, meg vekony nő kell, őt nem itelik el,l erte, hogy fontos neki a kulsoseg. Ha egy nő tezi ugxanezt vosszafele, akkor rogton goldigger! Holott bőven eleg, ha 30 eves korara van autoja, háza/lakása, meg egy normál allása 500 </= X fizetessel! Semmi extra! Nem kell a lölő szint
2021. dec. 5. 17:37
 22/47 anonim ***** válasza:
21-es lehet Budapesten 500 ezres fizuval szaladoztok, de itt vidéken annyit a polgármester sem keres szóval számomra felfoghatatlan a kérésed. 300 ezres fizuval is királyként tekintenek itt az emberekre, de Pesten nemtudom hogyan éltek... igaz itt senkinek sincs 5 lakása :)
2021. dec. 5. 17:53
 23/47 anonim ***** válasza:
53%
#16, #17 Ha nem vettétek volna észre, kedves aranyásók, eredetileg az volt a téma, hogy ti mit tesztek bele a kapcsolatba. Mert hogy dolgozni és házimunkát végezni nem vagytok hajlandók, az már kiderült. De akkor mit tesztek bele?
2021. dec. 5. 18:26
 24/47 anonim ***** válasza:
40%

23 Tudom, divat mostanában aranyásónak nevezni azokat a nőket, akik elvárják a férfiaktól a minimumot és nem hagyják, hogy hülye palimadarat csináljanak belőlük.Ettől még nem vagyunk aranyásók.Nem tudom honnan veszed, hogy mi nem végzünk házimunkát.

Egyébként ha a nőnek kell a családot eltartani is, meg szülni is, akkor is kell házimunkát végeznie.Továbbá nagyon nem mindegy, hogy éhendöglik a család a nő fizetése nélkül, vagy csak azért megy el dolgozni, mert azt szeretné csinálni.Nem kell a két helyzetet egybemosni, mert köze nincs egymáshoz.

Amúgy a ruppótlan férfiak mit tesznek a kapcsolatba?Házimunkát 10ből 9 nem akar/tud magától maradéktalanul elvégezni, gyereket szülni nem tud, akkor mit tesz a kapcsolatba?Ja, semmit.Csak egy felesleges kolonc a nő nyakán.

2021. dec. 5. 18:36
 25/47 anonim ***** válasza:
22%

Legtöbb nő nemtud fát vágni, sőt vezetni is sokan félnek. Nemtudom, de a ház festése sem hiszem, vagy felújítás, esetleg új bútorok behordása, hogy nektek menne.

De oké a férfiak semmire sem jók, HA nem keresnek XY összeget. Szánalmas. Nektek csak egy hordozható bankkártya a férfi.

2021. dec. 5. 19:03
 26/47 anonim ***** válasza:

Vidéken diplomával 160-at keresek, párom 200-at szintén diplomával. :)

Csak mondom. Gyári munkás tesóm 250-et. Szóval itt annyira nem rózsás a helyzet.

2021. dec. 5. 19:08
 27/47 anonim ***** válasza:
#26os vagyok. Es ezt annak a nőnek irtam, aki havi nettó 500-at keres.
2021. dec. 5. 19:10
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
27-es. Én értelek én is vidéki vagyok és a titkárnőm a melóban keres diplomával 350 ezret. Nekem, ha egy nő így megmondaná minimum 500 ezres fizu felállnék és ott hagynám a randin, de még azt is fizesse ki ő :D
2021. dec. 5. 19:16
 29/47 anonim ***** válasza:
25 Ezeket mind megcsináltam, mikor kellett.A bútorokoat a férfiak sem bírják el egyedül.Remélem ezeket az évenkénti, több évenkénti munkákat nem azért hoztad fel, mert azt képzeled, hogy ez mentesít bárkit a napi szintű házimunka alól.:D:D
2021. dec. 5. 19:17
 30/47 anonim ***** válasza:
53%
#24 Neked ez a "minimum", miközben te magad még a tényleges minimumot sem vagy hajlandó nyújtani. Nekünk férfiaknak ez miért lenne jó?
2021. dec. 5. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!