Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szörnyűlködnek a legtöbben, ha megtudják, hogy 35 évesen se párom, vagy se feleségem, se gyerekem nincs férfiként? Én meg erre hazudok, hogy van barátnőm, persze soha senki sem látja velem, így gyakorlatilag majd mindenki melegnek hisz.
Mindenki a fiatal pasikat veszi észre hamarabb,nemcsak a fiatal nők.
Azért szörnyülködnek,mert már középkorú vagy,ha eddig nem sikerült pár találnod,ezután pláne nem fog.
Most akkor 35 vagy 34 vagy? :D Ám mit foglalkozol vele amúgy ki mit mond? 35 évesen én még vidáman dugtam fűt fát, igaz velem láttak mindig nőt is nem ahogy írod, hogy te csak kamuzod őket. 38 éves koromig nem állapodtam meg és ment végig ez a dolog én megmaradtam ilyen kapós fiatalok körében is nemcsak 25 felett. 40 múltam 2 éve van kapcsolatom, de még mindig leskelődnek utánam ennek ellenére is, hogy tudják komoly kapcsolatban élek...
Vágd le kopaszra a hajad, ha ritkul még, mindig jobb, mint egy ritkuló haj látványa hidd el.
"6.meg komolytalan volt, de gyereket akart tőlem már az első hetekben (akartam, de nem ilyen gyorsan) és ezzel szekált mindig."
És ez miért baj, ő akar, te meg megmondod hogy még ne, és ha mondjuk beleszeretsz és összeilletek, akkor miért ne. Ja, de ha bele se szeretsz akkor meg minden időpont korai lesz. Ue a histisnél. Ha hisztis, vagy hazudik, megkérdezed mi baja, ha szereted, megoldjátok. A megcsalással viszont nincs mit tenni, esetleg elgondolkodni mi hiányzott és tanulni belőle.
mi hiányzott
Vannak jobb pasik, ésa nők 90%-a szerintem maga felé választ párt. Szóval ha én uannyit keresek, vagy ugyanolyan szociális készségekkel rendelkezem mint ő, akkor keres egy olyan férfit (találtak is), aki kétszer annyit keres mint én, és 10 szer annyi barátai vannak mint nekem. Sajnos én 6 rendes és 2 futó kapcsolatomból annó ezt szűrtem le, hogy ezek a nők (persze a többit nem tudom) így működnek, működtek.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) korbeosztása szerint a 45-59 év közöttiek középkorúnak, a 60-74 év közöttiek öregedőnek, a 75-90 .
Középkorú még nem vagyok, de 30 felett minden rosszabb.
Több olyan férfit ismerek, akik 35 évesek és nincs párjuk. És amúgy semmi gond nincs velük, szóval egyáltalán nem kéne ezen fennakadni.
Párom is egyébként ont 35 volt, amikor összejöttünk, előtte nagyon sokáig nem volt senkije, mert nehezen jött ki egy szakításból. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!