Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ezerszer egyszerűbb a hátrányosabb kinézetű nőknek rendes párt találni? (Ne vegye senki magára)
Egyszerűen azt érzem,hogy jóval-jóval szerencsésebb helyzetben állnak ebből a szempontból. Tudom,hogy most az emberek 99%-a arra gondol,hogy miről beszél ez a bolond. Kifejtem...
Abból kifolyólag,hogy nem néznek ki jól,tovább tart náluk míg párt találnak. Viszont ha megtalálták,akkor nem kell attól tartaniuk,hogy azért van velük a szerelmük,mert ilyen a melle,vagy olyan a feneke,és lehessen vele játszani a nagy macsót az ismeretségi körben.
Valamelyik nap egy bevásárlóközpontban a pénztárnál állt egy szerelmes pár előttem. Nyilván relatív a szépség,viszont ez a lány tényleg elég csúnyácska volt,egyem meg. A párja ránézett,és azt mondta neki párás szemekkel,hogy ma is gyönyörű vagy szívem. Annyira elérzékenyültem,hogy az nem igaz. Mindig érdekelt a kinézetem,tettem azért,hogy jól nézzek ki. De szerintem még soha nem mondták nekem ilyen őszintén,hogy szép vagyok. Azt érzem,hogy rohadtul nem látják a belső értékeim. Bocsi,tudom hogy nagyon össze-vissza.
Szép estét!
22l
"Viszont ha megtalálták,akkor nem kell attól tartaniuk,hogy azért van velük a szerelmük,mert ilyen a melle,vagy olyan a feneke,és lehessen vele játszani a nagy macsót az ismeretségi körben."
Nem, csak amiatt lehet aggódni, hogy "ő most egy meleg pinát lát bennem, és igazából nem szeret?".
Nőként akkor mehetsz biztosra, hogy tényleg szeretnek, ha átlagos vagy, hogy ha egy nagyon gazdag és/vagy eszméletlen jóképű férfi szeret. Hisz a csúnya férfiak beérik bárkivel, a gazdagok, helyesek válogathatnak.
Egész egyszerűen azért, mert a férfiak szexre a külső alapján választanak nőt, párkapcsolatra pedig a belső alapján.
A sok szép lánynak pedig az egész identitása arról szól hogy ő szép. Ez nem olyan dolog ami egy férfit hosszútávon érdekel.
A szemetebb férfiak a csúnya nőknél nem próbálkoznak, inkább még bántják is őket. Amelyik férfi eljut odáig, hogy szóba álljon egy csúnya nővel is, már alapból egy normálisabb valaki lehet, aki nem felszínes.
A szép nőkre meg mindenki rá akarja vetni magát, így nehezebb jól választaniuk.
En biztos megdocsernelek monden nap,ha baratnok lennenk.
N
"A szemetebb férfiak a csúnya nőknél nem próbálkoznak, inkább még bántják is őket."
Az igazán szemét férfiaknak pina = pina, és egy dugásra bárki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!