A Teczár Szilárdot nagyon alázza mindenki, mert be mert szólni a nöknek, de akkor a Lifetiltes csávokát miért nem ekézi senki?
Mert a Lifetilt blogon a lifetiltes csávo kerek perec leirja, hogy a mai nők - emancipácio ide vagy oda - továbbra is csak ugy tudják elképzelni az életüket, hogy valakitöl támaszt kapnak! Tehát önállóan nem tudnának létesülni!
Ha valakinek nem tiszta, hogy mi ez a lifetilt akkor elmondom gyorsan:
Csávóka csinált egy ilyen vállalkozást, hogy ilyen instabil husibb és elhanyagoltabb városi csajokat egy ilyen nagyon beszólogatós stilusba fitté tesz egy edzésterv keretében (meg gondolom a lefogyasztott csajokat meg is dugja utána, de ez már nem tartozik a fő témához...)
Szóval nem tudom miért alázza mindenki a Teczárt amiért meg merte szólni a nöket, hogy nekik miért nem kell belépöt fizetni egyes szorakozohelyeken, miközben a lifetiltes gyerek meg ugyanugy leirja, hogy a nök már szinte elvárják, hogy velük kivételezzenek!
... ez a srác... érdekes, hogy ilyen 'mozgalomra' volt ideje, különben, ha értelmes lett volna, akkor nem azért harcolt volna, hogy a nők is fizessenek, hanem, hogy a pasiknak is legyen ingyenes a belépő.. én megértem a belépő dolgot, például egy koncertnél,fellépőnél hiszen igen ott fizetsz egy plusz szolgáltatást, és kollektíve mindenki megfizeti és meg is éri de egy szórakozóhely, snassz lehetőségekkel, ahol úgyis lehúznak a fogyasztás kapcsán dupla áron is és úgyis 6X haszonnal dolgoznak... szóval nevetséges
De Magyarországra tipikus, ha 'nekem' rossz, akkor mindenkinek legyen 'rossz'. - eltérő szituációra értelmezve független.
Miért szerinted, ha fizetnek nem lesznek 'tárgyak'? - ez nem a pénzen múlik, hanem különböző emberek felfogásától, egy ilyen látszat küzdelem nem fog változtatni egyes emberek gondolkodásmódján. Ráadásul ez annyira összetett, egy ilyen szex centrikus világban nem csak a lányok a kirakatbábuk, ugyan már.. mennyi olyan helyzet van, ahol a pasit kezelik kellékként. Meg kéne már érteni, hogy a nő és a férfi is csak ember...
Meg azt is, hogy nem 500 1000 1500 vagy 2000 forinton fog múlni az általad említett kirakat dolog.
A másik meg, hogy mindenkinek meg van a lehetősége hova megy szórakozni, sok olyan szórakozófelület van, ahol senkitől nem kérnek belépőt, vagy épp mindenkitől, nem kötelező olyan helyre menni ahol nem szimpatikus a managment vagy a marketing, ez már a saját igénye szerinti döntése mindenkinek.
Mire alapozod, hogy nagyobb arányban vannak a nők 'kelléknek' tekintés kapcsán? Van erre bárminemű tudományos kutatás, vagy statisztika... mert szerintem nem lehet alátámasztani ezt konkrét adatokkal, és amit nem lehet alátámasztani ilyen módon az nem állja meg a helyét. Nem beszélve arról, hogy te már egyáltalán nem a kérdés kapcsán reagálsz a felhozott érvekre, hanem valami sértett önreflexió kapcsán írogatsz, ami szintén tárgytalan.
Megközelítheted úgyis a kérdést, hogy mégis miért érte meg a szórakozóhelyeknek, hogy a nőknek ingyenes volt a belépő? Nyilván, mert az adott szórakozóhelyen több volt a férfi, és ha elmész bárhova és körbenézel ez szinte mindig így van. - ez ugyebár nem túl vonzó imázs egy klubnak, ezért mind a klub, mind a férfiak érdeke logikailag az lett volna, hogy több nő legyen. - ez az arány most nyilván a klub és a férfi társadalom számára ismét negatív arányban fog eltolódni. Ez most, hogy jó vagy rossz hát részemről teljesen semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!