Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Teczár Szilárdot nagyon...

A Teczár Szilárdot nagyon alázza mindenki, mert be mert szólni a nöknek, de akkor a Lifetiltes csávokát miért nem ekézi senki?

Figyelt kérdés

Mert a Lifetilt blogon a lifetiltes csávo kerek perec leirja, hogy a mai nők - emancipácio ide vagy oda - továbbra is csak ugy tudják elképzelni az életüket, hogy valakitöl támaszt kapnak! Tehát önállóan nem tudnának létesülni!

Ha valakinek nem tiszta, hogy mi ez a lifetilt akkor elmondom gyorsan:

Csávóka csinált egy ilyen vállalkozást, hogy ilyen instabil husibb és elhanyagoltabb városi csajokat egy ilyen nagyon beszólogatós stilusba fitté tesz egy edzésterv keretében (meg gondolom a lefogyasztott csajokat meg is dugja utána, de ez már nem tartozik a fő témához...)

Szóval nem tudom miért alázza mindenki a Teczárt amiért meg merte szólni a nöket, hogy nekik miért nem kell belépöt fizetni egyes szorakozohelyeken, miközben a lifetiltes gyerek meg ugyanugy leirja, hogy a nök már szinte elvárják, hogy velük kivételezzenek!

2013. dec. 6. 20:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

attól hogy valaki rühelli pl a munkáját még kereshet sok pénzt.

igy van ez a nözésnél is.

2013. dec. 6. 21:05
 22/25 anonim válasza:
Egyébként, ha olyan szórakozóhelyre mész, ahol a lányokat ingyen engedik be, tehát tudjuk hogy _olyan_ lányok járnak oda, akkor mit csodálkozol? És miért ez alapján általánosítasz? Na itt bukott meg a logikád. EZ viszont rólad mond el rengeteg dolgot. Kezdésnek azt, hogy te is csak tárgynak tekinted a nőket, illetve hogy felszínes vagy.
2013. dec. 6. 21:10
 23/25 A kérdező kommentje:

én olyan helyekre járok, ahol ingyenes a belépö mindenkinek.

És annyira nem zavar, hogy sok a pasi, mert korán megyek, amikor még nincsenek. És olyan éjfél korül meg megindul a nagy tömeg jönnek fiuk-lányok, és a fiuknak meg kell egy kis idő mig "oda mernek menni"...szal lexarom, hogy ott van sok fiu, mert tudom, hogy legtöbbjük gyáva.

2013. dec. 6. 21:13
 24/25 anonim ***** válasza:
A Lifetilten és az "edzőin" az igazi testépítő és fitness közösség csak röhög, még arra sem érdemesek, hogy ekézzük őket... :)
2014. febr. 13. 20:50
 25/25 anonim ***** válasza:

De gondolom neked az olyan nő is szúrná a szemed, aki dolgozik és nem szorul meghívásra. Mert az én nőismerőseim ilyenek.

A Teczár meg nem a nőket szólta meg, csak hát..ezt ugye te nem tudod felérni ésszel, még írni sem tudsz helyesen.

De vitatkozni sem tudsz, csomóan írtak normális észérveket, de te csak hajtogatod a nőgyűlölő szarodat. Édesanyád szemébe tudnál nézni?

23/F

2014. aug. 13. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!