A Teczár Szilárdot nagyon alázza mindenki, mert be mert szólni a nöknek, de akkor a Lifetiltes csávokát miért nem ekézi senki?
Mert a Lifetilt blogon a lifetiltes csávo kerek perec leirja, hogy a mai nők - emancipácio ide vagy oda - továbbra is csak ugy tudják elképzelni az életüket, hogy valakitöl támaszt kapnak! Tehát önállóan nem tudnának létesülni!
Ha valakinek nem tiszta, hogy mi ez a lifetilt akkor elmondom gyorsan:
Csávóka csinált egy ilyen vállalkozást, hogy ilyen instabil husibb és elhanyagoltabb városi csajokat egy ilyen nagyon beszólogatós stilusba fitté tesz egy edzésterv keretében (meg gondolom a lefogyasztott csajokat meg is dugja utána, de ez már nem tartozik a fő témához...)
Szóval nem tudom miért alázza mindenki a Teczárt amiért meg merte szólni a nöket, hogy nekik miért nem kell belépöt fizetni egyes szorakozohelyeken, miközben a lifetiltes gyerek meg ugyanugy leirja, hogy a nök már szinte elvárják, hogy velük kivételezzenek!
A kérdésedet jelentettem apróhirdetés miatt.
Teczárt nem ekézik és nem a nőknek szólt be, pont hogy a nők mellett állt ki. Csak ugye ezt te nem tudod felfogni.
Soha nem tettem be a lábam olyan buliba, ahol én ingyen szórakozhatok, a pasik meg nem, max olyanba, ahol mindenkinek ingyenes volt, mondjuk ez ízlés kérdése, az ilyen szórakozóhelyeket a zene miatt kerülöm, nem szeretem a tüccögést és hasonlókat, viszont kőkeményen perkáltam az általam preferált bulikon és állati jól esett, hogy egy kiéhezett hím sem tekintett egy darab húsnak, akit meg lehet venni egy vodkanaranccsal.
Nem szolt be a noknek, epp ellenkezoleg.
Amit allit, azzal lehet egyeterteni, lehet vitatni, lehet mellette szolni, lehet cafolni, de hogy az egeszbol csak szemelyeskedes lett, b*zizas es nem ertelmes parbeszed, az szerintem is elkeserito.
jaj hagyjuk már ezt az ocska beszolást, hogy aki megszolja a nöket, annak nincsenek nöi!
A lifetiltes csávoka is luzer a nőknél ezek szerint? Mert ő is birálja a nöket!
Sztem amugy meg itt csak te vagy a gyökér, mert ilyen automatikus sablon visszaszolásokkal tudsz csak operálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!