Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aranyos, kedves, csúnya, nem vonzó férfiak a csinos nőknek még barátnak sem kellenek, valóban egy senki számukra egy ilyen férfi?
Ha komoly a kérdés akkor igazán szánalmas hogy nem érted miért koptatnak le.
Te nem barát akarsz lenni. Egy barát a másik jellemét szereti a vele töltött felhőtlen pillanatokat a bizalmat. Te ha már nem dughatsz legalább álmodozni akarsz. És ehhez keresel alanyt. Ez nem barátság.
És ez hamar kibukik.
Tekintve, hogy ezek a férfiak magasról szarnának rám, ha nem lennék csinos lány, nem érzek bűntudatot azért, mert magasról szarok én is rájuk.
Egyébként meg vakarózni tudnék azoktól, akik csak a valamiért barátok velem, aztán ha megismerkedek valakivel, akivel lehetséges, hogy összejövünk, akkor meg vérig vannak sértve meg megpróbálnak lebeszélni. Senkinek sem jó egy ilyen barátság, főleg, hogy nem is az.
Én kevésbé tartom vonzó pasinak magam, sőt...Ettől függetlenül egy gyönyörű, kedves Nő a párom. Nekem mindenképpen a legszebb.
... de több korombeli kevésbé jóvágású ismerősömnek van nagyon csinos felesége/barátnője.
Csak a felszínes, felületes emberek gondolják azt, hogy a külső mindenhez elég. Az igazi férfi sármja az ápoltság, határozottság, intelligencia, humor és persze értsen a nők nyelvén... Rohadt nagy szerencse, hogy ezek nagy része egész jól fejleszthető, szóval csak hajrá!
41/F
A homo sapiens evolúciójának nem az a következménye,hogy egyre jobbá váltak a testi adottságai, hanem a szellemi képességei nőttek meg sokszorosukra.
Neked is ezt javaslom: a benned lévő lényt, embert fejleszd, építsd, érleld. Egyelőre "pasika" a szint, igyekezz a "férfi" felé. Lesz nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!