Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mit szoktak hazudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mit szoktak hazudni ha csak szexre hajtanak?

Figyelt kérdés

Mit szoktak ilyenkor hazudni?

Mik a varázsszavak?

#varázsszó #Mit hazudnak
2021. dec. 4. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Az én párom megmondta: nincs válás, van sok minőségi szabadidő, vannak szabályok.

Így nagyrészt tudtam mit vállalok. A szakításnál pont az ésszerű érveléseimet fogadta el.

Lehet korrekten is.

2021. dec. 4. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Mindent is
2021. dec. 4. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Bármit, amire fogékony az adott nő.

Egyébként meg úgy tudod kiszűrni az ilyet,ha keveset árulsz el magadról.

Akkor nem tudja mit is kéne mondani pontosan, ezért csak próbálkozik az általános sablon szöveggel.

2021. dec. 4. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

"Ha hazudunk nemjó, ha egyenesen megmondjuk nemjó. Akk mi a jó?"

Nekem pont jó, ha mindig igazat mondanak, az korrekt. Akkor időben kiléphetek a helyzetből, ha nekem nem felel meg, és ő is kereshet olyat, akinek megfelel. Szerintem eléggé logikus.

Nem tartom túl sokra azt az embert, aki nem képest vállalni a felelősséget, hogy valakinek nem kell, és nem tartja tiszteletben azt, hogy a másik valamilyen feltételek mellett nem szeretne valamit.

2021. dec. 4. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Na, de pont az lenne a lényege, hogy belemenjen a nő, ezért hazudnak. Különben megmondanák, hogy figyu, csak szexre kellesz. De elég kevés az olyan nő, akinek ez megfelel, szóval inkább nem mondják meg.

Nekem általában az volt a tapasztalatom, hogyha első alkalommal felhozza a szexet, akkor jobb, ha nem is erőlteted a dolgot.

Általában ha nemet mondtam, soha többet nem is kerestek. Egy kivétel volt, és én is megszegtem a saját szabályomat. Buliban jöttünk össze, és az est végén megkérdezte, hogy feljöhet-e hozzám. Gondoltam, na, ez ennyi volt, ezt sem látom többet. És másnap felhívott, meg is lepődtem. Ostoba voltam, mert randiztam vele, és nem is sokáig udvarolt, mire lefeküdtem vele, mert akkor már régebb óta egyedül voltam. De elég hamar kiderült, hogy nem igazán vesz komolyan, sőt mi több, ő azt gondolta, hogy én ezzel tisztában is vagyok.

Szóval itt az aranyszabály, ha első randin le akar veled feküdni, tedd meg vagy ne, de utána ne akarj vele még egyszer találkozni.

2021. dec. 5. 23:02
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
Igazából drágább biztosítékot kell kérni mint a fizetősek, akkor elgondolkodik hogy nem is éri meg hazudgálni, inkább prostira költi. Aztán vissza lehet adni, ha úgy van. Így lekopnak akik olyanok, a normálisakkal meg úgyis közös kassza lesz később.
2023. dec. 25. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!