Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan férfiak, akik számára őszintén a lelki-szellemi értékek a dominálnak párkeresés során, vagy csak olyanok vannak, akik eljátsszák a nőnek, hogy nem a szexre hajtanak, meg olyanok, akik nyiltan beismerik?
Szerintem egy jó kapcsolathoz mindkettő fontos.
De ez egy agyonrágott téma.
Nőként írom, hogy szerintem igen, léteznek olyan férfiak, akiknek fontos, hogy a nő mindenben a társuk legyen...lelkileg és szellemileg is. De! Abban biztos vagyok, hogy ilyenkor sem elhanyagolhatóak a külsőségek, hiszen ahogy a nőknek is, a férfiaknak is nagyon fontos, hogy vonzódjanak fizikailag, szexuálisan a párjukhoz. Ez így természetes.
Ha józan ésszel belegondolsz, fontos, hogy a külsőd felkeltse a férfi érdeklődését, hogy vonzónak találjon. Senkire nincsenek ráírva a lelki-szellemi értékei, így elsőre marad a fizikai vonzalom.
33N
Én férfiként komoly kapcsolatot keresek, nem akarok ágyba bújni a kiszemelttel amíg nem érzek iránta szeretetet, illetve ennek viszonzását. Lehet addig is testiség, egy bizonyos határig.
Igen, meg akarom ismerni a lelkét, hogy milyen ember. Szomorú, hogy ez oly sokaknak már nem lényeg. Volt barátnőm teljesen megilletődött amikor rájött, hogy nem ágyba akarom vinni, hanem csak ölelni és szeretni.
De mindenkinek másak az értékei. Nekem nem volt sok kapcsolatom és talán ezért jobban értékelem a másik embert, mint az átlag.
Ha online társkeresőn vagy, "rád" vannak irva, legalábbis a bemutatkozószövegedre, s utána is a beszélgetések, randik során egymás megismerése lenne acél szerintem.
A vonzalom fontos, de nem mindegy, hogy vonzalommal pillantok a másikra, és miután beleszeretek a lelkébe, vágyni kezdek az érintésére is, vagy hogy a szexszentrikus, kéjenc férfiak kezdettől a szexuális célzásokkal és kiváncsiskodásokkal jönnek. Egyre kevésbé hiszek benne, hogy emellett bármi egyéb érdeklődés nem csak puszta széptevés, csali.
És ez undoritó.
#4, no, ezt jó érzés volt olvasni. reménykeltő, bár egyelőre sajnos fehér hollónak hiszlek.
köszönöm a kommentedet!
* szexcentrikus
bocs, jó kis angol-fonetikus hangzásúra sikeredett az elirás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!