Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan férfiak, akik számára őszintén a lelki-szellemi értékek a dominálnak párkeresés során, vagy csak olyanok vannak, akik eljátsszák a nőnek, hogy nem a szexre hajtanak, meg olyanok, akik nyiltan beismerik?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 15:44
21/24 anonim válasza:
#20 Nem. A barátzóna az, amikor te csak barát vagy + lelki szemetes és közben mással meg összefekszik a csaj.
22/24 anonim válasza:
12 vagyok oké de amit le írtál akkor az nem pontosan az... én meg csak a fő kérdést olvastam a lényeg vannak! az hogy te eddig még nem találtál olyant annak 2 oka lehet!
1. te magad sem vagy olyan nő akiket az ilyen komolyabb férfiak akarnak azaz testi-lelki vonzódás komoly párkapcsolat stb...
2. nagyon rossz helyen keresgélsz nem ártana egy teljesen más helyen keresgélni!
amúgy akkor sincs ilyen hogy lelki-szellemi érték dominál! ahogy írtam egyensúly mert különben nem fog működni vagy csak nagyon felszínesen és keservesen...
23/24 anonim válasza:
21 pontosan! az megint más hogy barátként is nagyon jó kijöttök és közben van szexuális vágy is mert ez az a lelkiség és szexualitás ami miatt nagyon működik a párkapcsolat
24/24 anonim válasza:
Nekem fontos a nő személyisége, tehát lelkis férfi vagyok. Talán pont ezért nem kellek senkinek sem. (F38)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!