Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt nőkre csak azok a férfiak hajtanak akiknek nem jut jobb?

Figyelt kérdés
Egész életemben kövér voltam (163/75-78kg), így csináltam végig a tinédzserkori pasizást, majd a komolyabb párkeresesést, most vagyok 25 éves. Mindig olyanok akartak velem összejönni akik egyáltalán nem passzoltak hozzám külsőre, alacsony sovány, vékonycsontozatú férfiak. Pedig tényleg nem illünk össze,én nem ilyen alkat vagyok, vastag térd, vastag csukló, nagy kezek, nagy fej, és még erre rájön hogy túlsúlyos vagyok, szóval nem vagyok törékeny hiába vagyok alacsony. Időközben rájöttem, hogy ez azért van mert a férfiak között ők a sikertelenebb réteg a külsejük miatt, a nők között meg pont a testes lányok a sikertelenek, a képzeletbeli ranglétrán egy szinten állunk. Érdekes, hogy a kövér, mackós férfiak a ranglétrán feljebb állnak, míg a kövér nők mindig a legalján, akkoris ha szép arcú, ápoltak. Persze volt pár olyan udvarlóm, aki illett volna hozzám külsőre, jóképű is volt, de róluk azt rapasztaltam hogy vagy komolytalan szándékúak voltak, vagy az elkeseredett réteg...akik szidják a szép nőket, mert mind felszínes, és őket most csak a belső értékek érdeklik úgy fognak ismerkedni. Nos, mikor ilyen gondolkodású pasival ismerkedtem, áradt belőle a közömbösség, látszott hogy nem vonzódik hozzám testileg, csak magára kényszerítette a dolgot. A leghosszabb kapcsolatom 6 évig tartott, egy számomra jóképű férfival, de őt azért tudtam megfogni, mert első barátnője voltam, félt a nőktől, soha nem ismerkedett, végtelenül visszahúzódó volt, tulajdonképpen még velem sem tudott rendesen beszélgetni, épp ezért is lett vége. Most itt vagyok ennyi idősen, és érzem hogy ideje lenne megtalálni a páromat az életben, ha szeretnék 28-30 körül gyereket. De nem jön össze, hiába ismerkedek, randizgatok, hiszen érzem hogy kb a férfiak 80%-a nem engem akar, csak a maradékból válogatok, akik más nőknek nem kellenek. Csak az a megoldás ha lefogyok? Szenvedjem végig az életemet, hogy soha ne ehessek jókat? 65 kg alá menni soha nem is tudtam, a szervezetem nem a soványságra van beállva, hiszen már óvodában is kövér voltam. Szóval volt hogy lefogytam 65 környékére, de megtartani? Fél év alatt visszajöttek a kilók. Pedig alapból nem szeretem az édességet, nem szoktam chipseket nassolni, úgy étkezem mint bármelyik normális ember, mégis mindig ilyen voltam. Harcoljak egész életemben, hogy 65 kilót is tartani tudjak, ami tulajdonképpen nemis egy vékony alak? Csak úgy megy ha salátát, zöldséget, húst eszek, kis adagokban. Soha többé ne egyek normális ételeket a párommal? Vagy keressek hasonló férfit, aki tudja miről beszélek, és maga is lefogyott, súlyt tartani próbál egész életében? A másik dolog, hogy átverésnek érezném ezt ha megismerkedünk jó formában, de majd a szülés után ugyanúgy felkúsznak a kilók a "természetes" régi állapotomra, mert ilyen anyagcserével ezt nem fogom tudni megakadályozni. Vagy az lesz a baj, hogy búvalbaszott salátacsipegető nő vagyok, akivel nem lehet jókat enni, inkább választanak egy eredetileg sovány nőt aki bármit megehet hízás nélkül.
2017. jan. 13. 14:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Telt vagyok és olyan barátom van, aki simán talált volna vékony lányt, ha mást akar. Nem azért kellettem neki, mert telt vagyok, hanem megszerette a személyiségemet. Egyébként alapjáraton nem kifejezetten a telt lányok a zsánerei (nekem sem az, amilyen ő :)).

Szóbal nornális férfiaknál az alkat (amíg normális látványon belül mozog), nem olyan fontos, mint mi gondolnánk. A magabiztosság, melegszívűség, nőiesség sokkal fontosabb :)

2017. jan. 13. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

1. Vagyok: a párom 180 magas, barna haj, kék szem, nagyon okos srác és komolyan van velem :)

Szóval van remény, ne aggódj :)

2017. jan. 13. 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Én is teltebb nő vagyok, és mindig sármos pasik forgolódtak körülöttem. Ha vidám, nőies, ápolt nő vagy igen is észre fognak venni olyan pasik is akikről nem is gondolnád, azok adni fognak neked olyan önbizalmat,hogy még ragyogóbb leszel:)
2017. jan. 13. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Cserfes ,kacérkodó, férfiak irányába nyitott, nőiesen öltözött ,jól sminkelt duci csajok körül rengeteg pasi legyeskedik. De ha búvalbaxott akkor tényleg csak a maradékból válogathat.
2017. jan. 13. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első barátnőmre emlékeztetsz, én meg akire írtad hogy neki te voltál az első, benne ismerek magamra. Régen egyáltalán nem tudtam beszélni a nőkkel. De vele sem az volt a bajom hogy kövér volt.

Egy telt nő is lehet szép ha jól öltözködik, sminkeli magát, meg normális a testtartása. Meg ha nem ír ki ilyen depressziós hülyeségeket. Látásból ismerek egy csajt a városban, mindig elhívom randira, pedig olyan vastag a combja mint nekem a 2 együtt. De mégis olyan jól néz ki így összességében hogy nekem nagyon bejön.

És ha kövér még mindig jobb mintha nagyon vékony lenne egy csaj.

2017. jan. 13. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
micsoda véletlen hogy a 4-es is majdnem ugyanazt írta mint én :)
2017. jan. 13. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Vannak akiknek a kövér nők jönnek be.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2017. jan. 13. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát én is telt vagyok, ha néha leugrok bulizni vagy koncertre tapadnak a hapsik. Igaz nem azért megyek. Lehet az elérhetetlenség felkelti a vadászösztönt....
2017. jan. 13. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyreszt egyenfuggo, h kinek milyen alkat tetszik, masreszt kulturafuggo is. Pl a romaknal a teltseg a gazdagsagot jelkepezi, ugyh a teltebb nok sokkal sikeresebbek a tarskeresesben. Ugyanigy van a feketeknel is. A baratnom eleg nagydarab, es szinte csak fekete hapsijai vannak, akik nagyon jol neznek ki hozza kepest, de erte odaig vannak.
2017. jan. 13. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Fel kéne már fogni végre, hogy nem a súly a lúzerség/sikeresség fokmérője, de ahogy itt gyakorin elnézem a hasonló témákat, ettől még fényévekre vagyunk.

Én férfiként vagyok kövér, de így szeretem magam, ahogy vagyok. És nem ez alapján nézek a csajokra, hogy "nekem ilyen úgyse juthat". Már miért ne? Egy dolog a kinézet, egy másik meg, hogy tudom, hogy rám lehet építeni, van felelősségérzetem, intelligenciám, szorgalmam, és ami szerintem alapvetően fontos: humorom. Biztos vagyok benne, hogy vannak nők, akiknek ez sokkal többet nyom a latba.

Nem kell keseregni, és nem kell magadat beskatulyázni, mert akkor jön az, amit írtak, hogy búval ...ott leszel, és akkor tényleg nem fogsz kelleni senkinek, csak a hasonlóan búval ...ott lúzer férfiaknak. Az értékeidre koncentrálj, ne a hibát keresd magadban. Azt úgyis megtalálja helyetted más, de téged ne ez foglalkoztasson. :)

2017. jan. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!