Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt nőkre csak azok a férfiak hajtanak akiknek nem jut jobb?
Telt vagyok és olyan barátom van, aki simán talált volna vékony lányt, ha mást akar. Nem azért kellettem neki, mert telt vagyok, hanem megszerette a személyiségemet. Egyébként alapjáraton nem kifejezetten a telt lányok a zsánerei (nekem sem az, amilyen ő :)).
Szóbal nornális férfiaknál az alkat (amíg normális látványon belül mozog), nem olyan fontos, mint mi gondolnánk. A magabiztosság, melegszívűség, nőiesség sokkal fontosabb :)
1. Vagyok: a párom 180 magas, barna haj, kék szem, nagyon okos srác és komolyan van velem :)
Szóval van remény, ne aggódj :)
Az első barátnőmre emlékeztetsz, én meg akire írtad hogy neki te voltál az első, benne ismerek magamra. Régen egyáltalán nem tudtam beszélni a nőkkel. De vele sem az volt a bajom hogy kövér volt.
Egy telt nő is lehet szép ha jól öltözködik, sminkeli magát, meg normális a testtartása. Meg ha nem ír ki ilyen depressziós hülyeségeket. Látásból ismerek egy csajt a városban, mindig elhívom randira, pedig olyan vastag a combja mint nekem a 2 együtt. De mégis olyan jól néz ki így összességében hogy nekem nagyon bejön.
És ha kövér még mindig jobb mintha nagyon vékony lenne egy csaj.
Vannak akiknek a kövér nők jönnek be.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Fel kéne már fogni végre, hogy nem a súly a lúzerség/sikeresség fokmérője, de ahogy itt gyakorin elnézem a hasonló témákat, ettől még fényévekre vagyunk.
Én férfiként vagyok kövér, de így szeretem magam, ahogy vagyok. És nem ez alapján nézek a csajokra, hogy "nekem ilyen úgyse juthat". Már miért ne? Egy dolog a kinézet, egy másik meg, hogy tudom, hogy rám lehet építeni, van felelősségérzetem, intelligenciám, szorgalmam, és ami szerintem alapvetően fontos: humorom. Biztos vagyok benne, hogy vannak nők, akiknek ez sokkal többet nyom a latba.
Nem kell keseregni, és nem kell magadat beskatulyázni, mert akkor jön az, amit írtak, hogy búval ...ott leszel, és akkor tényleg nem fogsz kelleni senkinek, csak a hasonlóan búval ...ott lúzer férfiaknak. Az értékeidre koncentrálj, ne a hibát keresd magadban. Azt úgyis megtalálja helyetted más, de téged ne ez foglalkoztasson. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!