Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt nőkre csak azok a férfiak hajtanak akiknek nem jut jobb?
Figyelt kérdés
Egész életemben kövér voltam (163/75-78kg), így csináltam végig a tinédzserkori pasizást, majd a komolyabb párkeresesést, most vagyok 25 éves. Mindig olyanok akartak velem összejönni akik egyáltalán nem passzoltak hozzám külsőre, alacsony sovány, vékonycsontozatú férfiak. Pedig tényleg nem illünk össze,én nem ilyen alkat vagyok, vastag térd, vastag csukló, nagy kezek, nagy fej, és még erre rájön hogy túlsúlyos vagyok, szóval nem vagyok törékeny hiába vagyok alacsony. Időközben rájöttem, hogy ez azért van mert a férfiak között ők a sikertelenebb réteg a külsejük miatt, a nők között meg pont a testes lányok a sikertelenek, a képzeletbeli ranglétrán egy szinten állunk. Érdekes, hogy a kövér, mackós férfiak a ranglétrán feljebb állnak, míg a kövér nők mindig a legalján, akkoris ha szép arcú, ápoltak. Persze volt pár olyan udvarlóm, aki illett volna hozzám külsőre, jóképű is volt, de róluk azt rapasztaltam hogy vagy komolytalan szándékúak voltak, vagy az elkeseredett réteg...akik szidják a szép nőket, mert mind felszínes, és őket most csak a belső értékek érdeklik úgy fognak ismerkedni. Nos, mikor ilyen gondolkodású pasival ismerkedtem, áradt belőle a közömbösség, látszott hogy nem vonzódik hozzám testileg, csak magára kényszerítette a dolgot. A leghosszabb kapcsolatom 6 évig tartott, egy számomra jóképű férfival, de őt azért tudtam megfogni, mert első barátnője voltam, félt a nőktől, soha nem ismerkedett, végtelenül visszahúzódó volt, tulajdonképpen még velem sem tudott rendesen beszélgetni, épp ezért is lett vége. Most itt vagyok ennyi idősen, és érzem hogy ideje lenne megtalálni a páromat az életben, ha szeretnék 28-30 körül gyereket. De nem jön össze, hiába ismerkedek, randizgatok, hiszen érzem hogy kb a férfiak 80%-a nem engem akar, csak a maradékból válogatok, akik más nőknek nem kellenek. Csak az a megoldás ha lefogyok? Szenvedjem végig az életemet, hogy soha ne ehessek jókat? 65 kg alá menni soha nem is tudtam, a szervezetem nem a soványságra van beállva, hiszen már óvodában is kövér voltam. Szóval volt hogy lefogytam 65 környékére, de megtartani? Fél év alatt visszajöttek a kilók. Pedig alapból nem szeretem az édességet, nem szoktam chipseket nassolni, úgy étkezem mint bármelyik normális ember, mégis mindig ilyen voltam. Harcoljak egész életemben, hogy 65 kilót is tartani tudjak, ami tulajdonképpen nemis egy vékony alak? Csak úgy megy ha salátát, zöldséget, húst eszek, kis adagokban. Soha többé ne egyek normális ételeket a párommal? Vagy keressek hasonló férfit, aki tudja miről beszélek, és maga is lefogyott, súlyt tartani próbál egész életében? A másik dolog, hogy átverésnek érezném ezt ha megismerkedünk jó formában, de majd a szülés után ugyanúgy felkúsznak a kilók a "természetes" régi állapotomra, mert ilyen anyagcserével ezt nem fogom tudni megakadályozni. Vagy az lesz a baj, hogy búvalbaszott salátacsipegető nő vagyok, akivel nem lehet jókat enni, inkább választanak egy eredetileg sovány nőt aki bármit megehet hízás nélkül.2017. jan. 13. 14:11
11/13 anonim válasza:
Èn is telt nő vagyok. Nem súly kèrdèse az egèsz. Igaz, èpp nincs párom, de amikor volt, nem jelentett problèmát a súlyom. Így is tetszem a fèrfiaknak. Nyilván nem az összesnek.😊
27N
12/13 anonim válasza:
A telt nőkre azok a férfiak hajtanak,akiknek bejön ez a testalkat, pl. egy haverom a telt nőket részesíti előnyben, vékonyak nem jönnek be neki.
13/13 anonim válasza:
Mikor megismert a párom.Nem voltam sovány,de kövér sem.Mondjuk azt pont jó.Most kissé elhíztam.S mégis szeret.Nem szégyell.Szépnek tart.Hasamra híztam .A legrosszabb... Párom sportos,izmos,igazán jó képű.S nem kéne neki más,csak mert híztam.Nem ez számít.Az a lényeg,h mennyire szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!