Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők, akiknek gondjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akiknek gondjuk van a korukkal (25 felettiek) és utálják, hogy a férfiak a fiatalabb nőkre hajtanak, azok miért nem ismerik ezt el?

Figyelt kérdés

Miért nem ismerik el, hogy 20 évesen ugyanúgy élvezték az idősebb férfiak közeledését, és ugyanúgy kiélték magukat az özönlő férfitengerben, mint azok a csajok akik most 20 évesek és fölöttébb irigyek rájuk?

Nem értem miért kell irigykedni meg gyűlölködni egy 25 év feletti nőnek, amikor néhány évvel ezelőtt, még ugyanúgy 25-30 év közötti férfiakkal szexeltek, minden héten mással. Most már meg dühöngenek, hogy csak a 35 fölötti férfiak közelednek. Ez elég szánalmas. Nekik is meg volt a fiatalságuk, akkor miért irigyelnek más nőket akik a fiatalságukat élik?

2017. okt. 22. 12:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
A következetesség ritka erény :D
2017. okt. 22. 12:59
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Mert az ilyen nőkben benne van a tagadás hogy ők nem öregek! De azzal beismernék hogy azok.
2017. okt. 22. 12:59
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Én azt nem értem, hogy te miért foglalkozol ezzel?

Amúgy en 21 vagyok és furcs belegondolni, hogy 4 év múlva áshatom a sírom, mert már öreg leszek :’D Komolyan, vicc, hogy mennyi idióta van ezen az oldalom. Van több 25 feletti barátnőm is, akik baromi csinosak és 20 körüli pasik is folyton legyeskednek körülöttük. Csak az lesz csúnya 25 felett, aki elhagyja magát.

2017. okt. 22. 13:03
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Bakker 29 éves vagyok és most tudtam meg, hogy az már öreg vagyok..:( Amúgy nem tom miről beszélsz..
2017. okt. 22. 13:03
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Ehhez nem tudok mit hozzászólni.20 éves koromtól kezdve mindig min.1 évvel fiatalabb barátaim voltak, 1-2 volt, aki velem egyidős volt, vagy max.1-2 évvel idősebb.Nem tudatosan alakítottam így, de mindig ez volt. :)

Üdv.40-es nő

2017. okt. 22. 13:06
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

29 vagyok én is, és igaz, kapcsolatban élek (a nálam fiatalabb párommal), de ha szingli lennék, akkor is fiatalabb pasikkal ismerkednék, és valószínűleg nem okozna gondot, ahogy korábban sem okozott.

+ jobban nézek ki, mint 20 évesen. ;)

2017. okt. 22. 13:10
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Itt NEKED van bajod a 25 felettiekkel. Megoldás? Ignoráld őket.
2017. okt. 22. 13:15
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanezek a csajok 20 évesen öregeknek tartják a 29 éveseket, de 29 évesen már "rájönnek", hogy valójában nem is ők az öregek hanem a 20 évesek a gyerekesek... lényeg, hogy ők mindig a legjobb korban tudják hinni magukat :D
2017. okt. 22. 13:17
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
27 vagyok. Semmi gondom a korommal. Nem érdekel ki hány éves csajjal, pasival ismerkedik. Az érdekel, hogy aki nekem tetszik/kell, annak kellek-e és ez így volt, akkor is, amikor 20 éves voltam. A kapcsolataim nem az alapján alakítom, hogy az átlag mit csinál vagy mit írnak egy noname fórumon, vagy hogyan illene..stb.
2017. okt. 22. 13:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok, fél éven belül 27.

Nem kevesebb pasi, hanem még tán több udvarol ás bókol nekem, talán annyi változott, hogy még gátlástalanabbul is, mint 20-22 évesen. :D

Nem tudom miről beszélsz. Van aki 22 évesen is csúnya, aki meg ad magára, az 30 évesen is szép. És lehet, hogy 30 évesen még szebb is, mint te 22 évesen. :) Meg vica verza.

Minden esetre már a kérdésed is elég agyhalott.

2017. okt. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!