Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hajtanak rá olyan nőkre, akik lefogytak? Ameddig duci volt, addig meg nem is nézték nőnek őket.
Figyelt kérdés
Nekem sem tetszenek a duci férfiak, de ha nekem akkor sem tetszenek, ha már lefogynak, mert emlékszem arra, hogy duciként nem tetszett. Akkor a férfiak miért nem így működnek?2019. nov. 1. 21:45
1/11 anonim válasza:
Mi férfiak már csak ilyen faék egyszerűséggel működünk.
2/11 Lachesys válasza:
szerintem inkabb te vagy fura. en no vagyok, es a fogyas egy pasin is szinteket emelhet kulso teren. egy kover no ha lefogy is sokkal szebb lehet. foleg aki pl nem homokora, mert nekik nem all egy szintig rosszul a tulsuly, meg olyan "egyenletesek", de aki meg nem, az klasszisokkal jobban nezhez ki fogyas utan.
engem se az erdekel 3 eve hogy nezett ki, hanem hogy most milyen.
3/11 anonim válasza:
A kövérség nem vonzó. (Ehhez a felfedezéshez professzornak kell lenni.)
4/11 anonim válasza:
Mert a kövérség nem vonzó,gusztustalan.
5/11 A kérdező kommentje:
De nem ezt nem értem. Hanem azt, hogy utána hogy lehet ennyire elkövetkeztetni a múlttól
2019. nov. 1. 22:09
6/11 Lachesys válasza:
ugy h nem mindenki olyan mint te, es pont h tok sok mindent elmond egy emberrol ha le tud fogyni. pl van akaratereje, tud kitarto lenni, nekem inkabb tok pozitiv dolgok jonnek le belole pont, nem negativak mint neked. mashogy mukodik a legtobb ember mint te, ennyi.
7/11 anonim válasza:
#1-es, jobb lenne, ha csak a saját nevedben beszélnél, és nem sértegetnél más férfiakat.
8/11 anonim válasza:
Mert az átlagos, a vékony testalkat vonzó.
9/11 anonim válasza:
Mert nem azt látják az intelligens emberek maguk előtt, hogy "fújj, de kövér volt" hanem hogy "basszus, az élet rossz lapokat osztott neki, de megcsinálta. Volt elég határozottsága, kitartása, akaratereje, hogy tegyen valamit magáért", és ez piszkosul vonzó. Ha valaki sok súlytól szabadul meg, és ezt kemény diétával, és edzéssel teszi, akkor az sokat változtat a jellemén, nagy eséllyel jó irányba. És szerintem ez igenis egy olyan dolog, amit értékelni kell.
10/11 anonim válasza:
#5 ..
"Elvonatkoztatni" lesz az a szó amit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!