Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adják elő ezt a dolgot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adják elő ezt a dolgot? Mit értenek ez alatt?

Figyelt kérdés

Adott egy baráti társaságból egy páros. Cukik voltak, összeillettek mindenki szerint külsőre és belsőre is. Aztán eljött a szakítás, amin mindenki meglepődött, mert róluk tényleg mindenki azt hitte, hogy lesz házasság és gyerek. A csaj köszönt el. Mivel közös baráti társaság, ezért képben maradtam én is, hogy mi lett velük ezután.

A csaj a kapcsolat alatt rengetegszer előadta, hogy ő úgysem találna senkit és szakítás után is ezt a szöveget nyomta. Aztán rá 2-3 hétre felment tinderre, rá egy hétre már meg is volt a randija. Azután még jó pár sráccal. Élvezi az életet, rengeteg sráccal beszél, több, mint 100 matche lett. Jobbnál jobb srácokkal fekszik le, nem akar most komoly kapcsolatot, de arra is akadna bőven jelentkező. Elment bulizni a barátnőivel és rengeteg srác próbálkozott nála. Nem csak alkeszok és nyomik, hanem teljesen normálisak is. (A társasággal jött bulizni.)

A lány otthon lakik a szüleivel. Egy srác ingyen segít neki edzeni és fogyni, de még így is 90 kiló felett van, alacsony. 26 éves.

A srác kicsit tovább szomorkodott, de azért ő is kipróbálta a tindert. Lett 6 matche. Volt köztük kamu profil és a többség csak 1-1 szavas válaszokat írt neki. 1 lánnyal jött össze randi, vele találkozgatnak, de elég problémás és mindenki látja, hogy ez nem fog működni. A srác is elment buliba egy új társasággal. Az új társaságában lévő lányokkal beszélgetett, de senkinek sem jött be. Egy ismeretlen lánnyal tudott még beszélgetni, de róla meg kiderült, hogy pasija van.

A srác albérletben lakik egyedül, átlagos az alkata, magától állt neki edzeni. 30 éves.

Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy amikor a nők azt írják itt rendszeresen (és az életben is hallom néha), hogy a nőknek nehéz vagy nehezebb a társkeresés, akkor mégis miről beszélnek? Fele annyit nyújtva is azt találnak, amit csak szeretnének, amíg egy ugyanolyan vagy jobb szintű srác csak tengődik. A nők ennyire szeretik magukra erőltetni az áldozatszerepet vagy ennek mi az oka?

2021. dec. 4. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Kevés a normális pasi. Az, hogy Tinderen van dugásra jelentkező, ne vegyük már ide.
2021. dec. 4. 15:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké, de most ez a válasz mi? Kevés a normális pasi? Pont ugyanannyi, mint a normális nő. Egyáltalán, mit értesz normális pasi alatt? Anno én is felmentem tinderre és normális kapcsolatot kerestem, nem csak szexet akartam. Ahogy, ez a srác is valami normálisat keresne és még rengeteg haverom. Pont, hogy női oldalról látni, hogy sok nő hangoztatja, hogy "komoly" kapcsolatot akar, majd 1-2 randin belül egy láthatóan alkalmit akaró srác ágyában kötnek ki.
2021. dec. 4. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok 90 kilo sem meg ronda sem, átlagos, igyekszem kedves lenni stb…

Mégis alig !! Van matchem. Nem, nem csak a szépfiúkat húzom jobbray

Lehet a csaj csak szerinted 90kg vagy csak szerinted ronda , mert ezek szerint sokaknak bejön.

2021. dec. 4. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!