Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kéne tennem ahhoz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ahhoz hogy vékony nőknek is kelljek?

Figyelt kérdés

Mindig a ronda és kövér nők érdeklődnek irántam. Unom ezt már, Tinderen is csak a vágósúlyban lévő nők húznak jobbra. Pedig teljesen rendben vagyok külsőleg, 180 cm/75 kg, viszonylag helyes arc és sportos alkat. Mindig a már-már választási malac nők irogatnak meg akarnak randizni velem. A vékony, normális alkatú lányok meg nem. Miért?

26/F

Akár küldheted privátban fotót is, ha valakit érdekel, lehetőleg nők válaszát várom. (:

2021. dec. 2. 12:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem kellenél, mert gusztustalan vagy. Nekem sem jönnek be a kövér férfiak, de nem csúfolnám őket, mert már nem vagyok óvodás.
2021. dec. 2. 15:43
 22/22 anonim ***** válasza:
15%

Jól le lettél húzva, de én nem foglak téged kritizálni a garantált felpontozásért.

Ismerős a helyzet.

Engem is csak a nagyon túlsúlyos, vagy a roma lányok húztak jobbra társkeresőkön szinte. Esetleg insta követőgyűjtők, füvezni akaró külföldiek, botok. Mindegy is, nem lényeg.

Én is többre tartom magam ennél, bár, ennek ellenére nincs nagy önbizalmam. Ha belenézek a tükörbe, elszáll minden bátorságom: nem vagyok szép. Nekem legalábbis nem tetszik a fejem. 175/80 vagyok ráadásul, még durván 5 kilót kéne leadnom, de hónapok óta nem megy lejjebb.

Szerintem, a fentebb írtakon kívül két alapvető probléma lehet még:

- a lepel alatt mégiscsak vannak önértékelési problémáid, ezért a szép lányok közeledését észre sem veszed, mert nem mered elhinni, tudat alatt kerülöd őket úgymond

- mégse nézel ki jól.

Én beláttam, hogy nem vagyok jóképű, sőt, csúnya vagyok, viszont azt is tudom, hogy nem fogok olyannal összejönni aki nem tetszik. Sőt, a külsőm és az introvertált személyiségem, lassabb, kevésbé pörgős életvitelem ellenére még mindig relatíve jó partinak tartom magam. Van egy viszonylag jó állásom, örökölt, nemsokára felújított lakásom, értékes diplomám. ...na meg azért hülye sem vagyok, na. ... Mondjuk a lakást nem szoktam hangoztatni, csak a legközelebbi barátom tud róla. Nyugi, ezt most nem önreklám. Persze, jó lenne, ha rámvetnék magukat a csajok, de most nem ez a válaszom célja.

... Szóval ...

Ne aggódj, lesz ez még rosszabb is. :D

A képre én is kíváncsi vagyok. Bár srácként nem tudom megítélni (és nem vagyok meleg sem), de érdekel. :)

21F

2021. dec. 2. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!