Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ahhoz hogy vékony nőknek is kelljek?
Figyelt kérdés
Mindig a ronda és kövér nők érdeklődnek irántam. Unom ezt már, Tinderen is csak a vágósúlyban lévő nők húznak jobbra. Pedig teljesen rendben vagyok külsőleg, 180 cm/75 kg, viszonylag helyes arc és sportos alkat. Mindig a már-már választási malac nők irogatnak meg akarnak randizni velem. A vékony, normális alkatú lányok meg nem. Miért?
26/F
Akár küldheted privátban fotót is, ha valakit érdekel, lehetőleg nők válaszát várom. (:
2021. dec. 2. 12:12
11/22 anonim válasza:
egyszerűen nem tinderen kéne ismerkedni, hanem szórakozóhelyen vagy más közösségi helyen
12/22 anonim válasza:
Mert undorító a stílusod ami a profilodon is látszik.
14/22 anonim válasza:
tul nagyra vagy magddal, valoszinu, ocsmany az arcod es unalmas vagy. ha jo pasi lennel, kellenel jo noknek.
16/22 anonim válasza:
Én sem ismerkednék, mert nem fér bele nekem, ahogy beszélsz másokról.
170/52
17/22 anonim válasza:
Talán változtatni a gusztustalan bunkó stílusodon. Hiába na, nagy humoristánk is megmondta anno, hogy Magyarországon egy főre két bunkó jut. Bár manapság inkább már öt, annyit romlott azóta a színvonal.
18/22 anonim válasza:
Lehet nem vagy annyira szép, mint amilyennek hiszed magad
Amúgy meg kezdeményezz te
19/22 anonim válasza:
Én vékony vagyok, de nekem se esne jól, ha valaki úgy fogalmazná meg a kérdesét, hogy "miért csak az afrikai éhező, csontkollekció nők húznak jobbra, a molett nők helyett?" Attól, hogy nem az eseteid, még nem kéne ilyen undorító módon beszélni róluk.
20/22 anonim válasza:
Az is baj, ha jobbrahúznak, az is baj lenne, ha még ők se húznának jobbra. 🙄 Minek rajtuk töltöd ki a dühödet, mikor eleve egy olyan helyen akarsz ismerkedni, ahol háromszoros a férfitöbblet, és minden átlagos nő megteheti, hogy válogasson? Ismerkedj élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!