Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyság akkora negatívum mint a kövérség?
Figyelt kérdés
186cm magas, 64 kg vagyok, tehát vékony. Nemigazán megy az ismerkedés, igyhát arra gondolok, hogy esetleg férfiként az átlagtól való vékonyabb testalkat olyan jellegű kizáró ok lenne a normál testalkatú nőknél, mintha el lennék hízva?
20f
2021. okt. 28. 18:19
1/10 anonim válasza:
A hulyeswg es az incelseg a kizaro ok... Tok mind 1 h sovany vagy kover...
2/10 anonim válasza:
ha valasztani kell, szamomra a koverseg sokkal taszitobb. de 184 centihez 64 kilo az NAGYON vekony, meg egy nonek is, nemhogy pasinak.
de nem hinnem, h CSAK ezert nem megy az ismerkedes.. van ott mas ok is.
3/10 anonim válasza:
Ha nem találsz lányt, írjál nekem, megpörgetnélek a körhintámon.Józsi bácsi 64F
4/10 anonim válasza:
64kg a te magasságodhoz kórosan sovány.
5/10 anonim válasza:
A vékonyság max. közmunka, a kövérség a gyakorin 100 év fegyház, főleg a nőknek. 🤷♀️
6/10 anonim válasza:
Józsi báttya!
Magán mindig mosolygok, de most a kakaót is kiköptem a röhögéstől.
Nekem ne írjon, én csak röhögni járok fel, ha meglátom a válaszait.
7/10 anonim válasza:
185 vagyok, 133 kilóval. ez se jobb! a csinos pofit, jó kiállást, igényes öltözetet kihagytad.
8/10 anonim válasza:
A gebe pont olyan taszítò, mint a kövér, mindkét nemnél.
9/10 anonim válasza:
Körülbelül igen. Én is vékony vagyok, gyakran kapok beszólásokat miatta. Van párom, ő szeret, de sokszor ő is megjegyzi hogy legalább egy 4-5 kilót felszedhetnék...
10/10 anonim válasza:
Te nem vékony vagy ha nem kórosan sovány.
Kezd el edzeni az ideális súly a magasságod -100 de az izomban és kevéske zsírban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!