Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet negatívum a munkám?
Társkeresésnél ha megadom, hogy programozó vagyok, az lehet negatívum? Arra gondolok, hogy nagyon otthonülősnek fognak gondolni, pedig nem vagyok az.
A külsőmmel nincs probléma.
Nem, sőt rengetek nő van akik oda vannak a geek, okos férfiakba.
Pl.: Fizika ZHra készültem pont amikor egy lánnyal chateltem és elolvadt amikor megtudta, hogy nem csak jól nézek ki de okos is vagyok.
Konkrétan leírta, hogy neki ez nagyon nagy pozitívum, hogy olyat tudok amit ő soha sem fog megérteni (ezek saját szavai, nem felőlem degradáló kommentek).
Nem ő az egyetlen. Rengeteg ehez hasonló reakció volt már amikor egyetem és a szakom szóba került.
Szerintem viseld bükszén a hivatásod és ne írd azt hogy informatikus vagy. A végén azt hiszik elvégeztél egy OKJ-t és rendszergazda vagy egy gimnáziumban :D
Szánalmas, hogy ma már a munkába is belekötnek és degradálják, hamis jellemrajzot vetnek az emberről. Nem mindegy? Sok embernél ez csak egy "meló". Attól még lehet értelmes, normális ember, és az ellentettje is...
Randiztam már többdiplomás bunkó és egy dohányboltos, tök normális lánnyal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!