Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas vékony nők vonzódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas vékony nők vonzódnak a magas vékony férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Vagy milyen férfi alkat jön be nekik a legjobban? Vékony alatt nem a pálcika, csonti vékonyat értem, de mondjuk a 195 centihez 85 kilót, ami még azért mindig vékonynak tűnik. A kérdés most csak az alkatról szól. Tudom még ezer más dolog is dönthet a vonzalomban.
2021. okt. 28. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

A magas - nagyon vékony - nők párjai általában magas férfiak, vagy pont, hogy tömzsi fazonok, akikkel kicsit rajzfilmes beütésük lesz, amolyan "Rocky és Bakacsin ellenfelek" jellegűen.

De amúgy alapvetően NEM befolyásolja az egyén ízlését a saját magassága. Ez csak a helyi Aprajafalva-szökevények kedvence, akik már nem a bányában dolgoznak a pici csákányaikkal, hanem itt kárognak, mert alacsonyak.

2021. okt. 28. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Sok minden dönt, de az egész biztos nem, hogy ő maga milyen alkat. Max. annyi összefüggés szokott lenni, hogy nála ne legyél alacsonyabb és/vagy véznább.
2021. okt. 28. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

2.

Vagy súlyosabb egy bizonyos előírt értéknél, ami általában elég alacsony...

2021. okt. 28. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja, 200 kg, valóban "meglehetősen alacsony". 😆

2021. okt. 28. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

magas, vekony nokent mindenkeppen a magas ferfiakhoz vonzodom, szerintem a tobbi magas notarsam is igy van ezzel (nyilvan kivetelek akadnak, vagy bizonyos esetekben a ‘szerelem’ felulirja a magassagot).

az viszont nagyon egyeni, hogy kinek milyen alkat jon be. nekem at atlag es akoruli. tehat lehet atlagtol egy picit vekonyabb vagy testesebb,

DE semmikepp se kover vagy annyira vekony, hogy mar vekonyabb nalam. 195/85 meg jonak tunik, persze aranyoktol, izomzat merteketol is fugg, kep nelkul nehez megmondani.

2021. okt. 28. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdésnek van értelme? Szerinted a magas vékony pasik csak alacsony lányoknak tetszhetnek? A magas lányoknak meg csak kövér pasik jöhetnek be?
2021. okt. 28. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!