Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek előny az ha egy fiú nem jár bulizni?
Figyelt kérdés
Azok a lányok akiknek a bulis fiúk kellenek ők még valószínüleg nem akarnak komoly kapcsolatot? (csak mert volt egy lány aki emiatt nem jött velem össze)2021. dec. 1. 16:36
1/9 anonim válasza:
Az én barátnőm ilyen. Bár azért néha kell szórakozni, de nem ilyen mai buli iszok basok formába.
2/9 anonim válasza:
Hogyne, barátnőm is örül, hogy nem járok bulizni rendszeresen. Bár fura is lenne 36 évesen. :D
3/9 anonim válasza:
Nincs összefüggés a bulizás és a kapcsolatok komolysága között. 37 évesen imádok bulizni, jönni-menni és erre a 49 éves barátom is abszolút vevő. Nem nagyon ülünk otthon, mégis komoly kapcsolatban élünk.
4/9 anonim válasza:
Én sem járok bulizni, és nem is baj, mert nem is bulizós csajt keresek. Szórakozni meg máshogy is lehet. :)
28/F
5/9 anonim válasza:
Hát szerintem a bálok is bulik valahol. Márpedig a legtöbb ismerősöm jár ....napi vagy jótékonysági bálra. (Élő de nem komolyzenés kategória).
6/9 anonim válasza:
Ezzel nem fogod tudni eladni magad, nyominger kérdező.
7/9 anonim válasza:
Nekem előny, nem az én világom már a bulis élet. Többre ertekelek egy beulos, beszélgetős, baráti estet.
26N
8/9 anonim válasza:
Nen előny, hanem alap nálam, tehát ilyet keresek. Te ez csak egyetlen tulajdonság.
9/9 anonim válasza:
Heti mi van ha én is introvertàlt vagyok kèrdès🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!