Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megtalálni életünk párját?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 15:53
31/49 A kérdező kommentje:
Igen sajnos, a mai világban ez már népbetegség :(
2021. nov. 30. 19:19
32/49 anonim válasza:
Amiket leírtál, ebből sok dolog rám igaz. Tehát biztos, hogy tudnál találni a környezetedben egy olyan nőt, aki megfelelne neked és remélhetőleg te is neki.
Tuti, hogy vannak még ilyen szinglik. Nehéz elhinni vagy elképzelni, de sok normális csinos szingli rohangál odakint, csak nehéz rájuk találni. Nagy ez a világ :)
33/49 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van, és idővel nekem is sikerül ráakadnom :)
2021. nov. 30. 22:27
34/49 anonim válasza:
A 32-es nem egy rejtett felhívás?
Kérdező, Szerintem írj rá!
35/49 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van :D
2021. dec. 1. 10:16
36/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm az észrevételt :)
2021. dec. 1. 10:21
37/49 anonim válasza:
Na, ha a 32-es felhívás lenne, akkor nem csoda, ha nem értem a nőket. Ebbe még belemagyarázni is nagyon nehezen tudnék bármilyen "jelet".
38/49 anonim válasza:
37-es.
Jól látod egyébként, nem felhívás volt, csak egy példát szerettem volna mutatni, hogy legyen reménye a kérdezőnek. :)
39/49 anonim válasza:
4/38
Sajnos, telitalálat, amit mondasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!